MacTips

0

Aantal MacTips

Wij zijn gedreven Apple enthousiastelingen en vinden het dan ook leuk om ons bezig te houden met de verschillende apparaten van Apple. Om dit ook voor jou makkelijker te maken publiceren wij regelmatig MacTips! Heb jij een brandende vraag over het gebruik van jouw MacBook? Of heb je een leuk idee voor een tip? Neem contact met ons op. Wie weet publiceren we jouw tip!

Niet gevonden? Vragen staat vrij!

Ongeldige email

Vul een bericht in

Bekijk alle MacTips

Waarom MacTips door MacHelp?

De hardware en software van Apple bevalt ons het beste. Wij hebben een Apple-hart en zijn enthousiast over Apple-producten. Daarnaast hebben we een enorme passie om jou te helpen met al je ICT vragen. Dit resulteert in onze MacTips! Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je ergens even niet uitkomt. Hoe maak ik ook alweer een screenshot op mijn MacBook? En hoe kan ik die ene afbeelding het beste versturen, zonder dat deze kwaliteit verliest? Over deze en vele andere onderwerpen delen we informatie middels onze MacTips!

Apple Small

Apple Support

Heb je na het doorspitten van onze MacTips nog vragen over het gebruiken van jouw Apple producten? Wellicht is onze Apple Support dan wat voor jou! Bij MacHelp werkt een ervaren team van technische mensen die al jarenlang werken met verschillende Applesystemen. Daardoor kunnen wij garanderen dat we je met zowel kleine vragen als grote problemen kunnen helpen. Naast eenmalige ondersteuning bieden wij ook de mogelijkheid om een supportabonnement af te sluiten, zodat je altijd verzekerd bent van optimale ondersteuning. Onze specialisten op de supportafdeling denken altijd met je mee en nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen. 

Neem contact op!

Heb jij een leuk idee voor een tip die wij kunnen toevoegen aan onze MacTips? Of heb je een iets grotere vraag waar je Apple Support voor nodig hebt? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! We komen zo snel mogelijk bij je terug met de antwoorden op jouw vragen.

Neem contact op