Over MacHelp

Gedreven Apple enthousiastelingen. Dat is wie wij zijn! Een Apple-hart en een passie voor alle Apple-producten. Simpelweg omdat de hardware en software van Apple ons het beste bevalt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij moet kunnen doen waar jij goed in bent. Wij zijn er om je daarbij zo te ondersteunen dat je aan de slag kunt! Dit doen we door service, reparatie, verkoop, advies voor het bouwen, en zonodig beheren, van je website en meer!

Even kennismaken

In 2001 is MacHelp opgericht door eigenaar Dennis Bijl. Dennis vertelt over hoe het allemaal begon:

“In 1998 kocht ik een iMac. In die tijd was ik timmerman van beroep. Door deze aankoop ben ik besmet geraakt met het enige virus voor macOS namelijk de producten van Apple. Daarmee is het allemaal begonnen. In al mijn enthousiasme heb ik contact opgenomen met Apple en al snel werkte ik voor Apple in Ierland om de Nederlandse Apple-gebruikers support te geven. In die tijd kreeg ik vaak de vraag of ik ook bij de mensen thuis langs kon komen. Daar moest ik wat mee gaan doen. Het leek me een hele mooie uitdaging.”


De start van MacHelp
“Terug in Nederland kreeg ik een baan als systeembeheerder op een MBO school. Naast mijn baan ben ik MacHelp begonnen, met één klant, vanaf de zolderkamer. Mijn bedrijf groeide waardoor ik mij vanaf 2007 volledig op MacHelp kon richten. Een paar jaar later werd mijn vrouw Saskia mede vennoot en verantwoordelijk voor een deel van de  bedrijfsvoering en het relatiebeheer. Begin 2009 is MacHelp verhuisd naar een pand in de Venestraat en in november 2011 naar de Geerstraat. Vanaf augustus 2023 kan je ons op het industrieterrein vinden, aan de Ambachtsstraat. Volop parkeerplaatsen, zodat je niet met de computer onder de arm een stuk moet lopen om hem langs te brengen.


Meer dan 20 jaar ervaring! 
“MacHelp is door de jaren heen steeds groter geworden. Inmiddels helpen we meer dan 5000 klanten door het hele land. Daarbij is ons dienstenpakket verder uitgebreid zodat we klanten optimaal kunnen ondersteunen. Dagelijks werken we met een team van tien Apple enthousiastelingen en volgen we samen alle trends op Apple gebied waardoor we onze klanten optimaal kunnen adviseren.” 


“Wil je kennismaken met MacHelp? Dat kan! Neem gerust contact op met mij of één van mijn collega’s. We helpen je graag!”


Saskia van Waard & Dennis Bijl

Ons team

Saskia van Waard

Saskia

Eigenaar

Wilma van Sloten

Wilma

Interieurverzorgster

Walter Rietberg

Walter

Technische dienst

Dennis Bijl

Dennis

Eigenaar

Anja Kuipers

Anja

Communicatie & Contentmarketeer

Evelien van Leeuwen

Evelien

Administratie

Joey Kooiman

Joey

Back-end webdeveloper

Bram van Dijk

Bram

Webdeveloper

Berry Gaasbeek

Berry

Verkoopmedewerker

Coen

Technische dienst

Waarom MacHelp?

Maar het belangrijkste is dat we je willen helpen. Dat zit in onze genen. We zorgen er dan ook eerst voor dat jij je werk kunt doen en gaan aan de slag om het probleem voor je op te lossen. Waar je die hulp maar nodig hebt, thuis of op de zaak. We komen naar je toe!

Bij MacHelp garanderen we dat jij:
  • Je werk kunt doen;

  • Voor de beste prijs Apple producten kan aanschaffen. 

  • Eenvoudig en veilig samen kan werken met je collega’s; 

  • Het juiste ICT advies krijgt;

  • Vindbaar bent op internet;

  • Antwoorden krijgt op jouw vragen op het gebied van Apple-producten;