Over ons

Jij moet kunnen doen waar jij goed in bent.

Wij zijn er om je daarbij zo te ondersteunen dat je aan de slag kunt. Bij MacHelp doen wij dit door service, reparatie, verkoop, advies het bouwen en zonodig beheren van je website en meer.

Wij zijn gedreven Apple enthousiastelingen. De hardware en de software van Apple bevalt ons het beste. Soms biedt Apple niet de juiste oplossing voor onze klanten. Daar heeft MacHelp uitstekende alternatieven voor. We houden de markt nauwlettend in de gaten en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet zodat wij het optimale ICT advies kunnen geven.

Onze klanten werken niet allemaal met Apple producten. Soms ben je niet gebaat bij een Apple oplossing. Dan werken we met Microsoft Windows, Google’s G Suite en waar nodig of gewenst met Linux. Want ook daarin kunnen we je van dienst zijn. 

Wij beschouwen iedere klant als uniek. Daarom wordt elke aangeboden oplossing afgestemd op met wie met ons in zee gaat. We kijken met je mee en denken mee over wat voor jou werkt. Tenslotte moet je kunnen doen waar je goed in bent. Zo komen we samen uit op een gedragen oplossing. Die oplossing op jouw maat vertaalt zich er in dat wij naast nieuwe apparatuur, ook een Apple reparatie kunnen uitvoeren. Is repareren niet mogelijk, dan kunnen wij ook refurbished apparatuur leveren met de gebruikelijke fabrieksgarantie. Wist je dat je daar twee jaar garantie op hebt? Jij leidt en krijgt van ons een oplossing om je werk gedaan te krijgen.

Loop je vast, dan zetten we onze helpdesk in. Naast Apple Support kun je bij ons terecht voor alle ICT problemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon en e-mail. Uiteraard ben je welkom bij ons in de Geerstraat. We kunnen ook naar jou toekomen. Onze eerste zorg is dat je werkzaamheden niet onnodig lang stil komen te liggen. Zit je omhoog door onvoorziene omstandigheden dan kun je ook een Mac, iPad of iPhone bij ons huren. De prijs daarvan valt behoorlijk mee.

Je werk kunt doen
Op een professionele manier zichtbaar bent op internet
Eenvoudig en veilig samen kan werken met je collega’s
Het juiste ICT advies krijgt
Op een efficiënte manier kunt werken
Vindbaar bent op internet
Antwoorden krijgt op jouw vragen op het gebied van Apple-producten
Voor de beste prijs Apple producten kan aanschaffen

MacHelp is geen Applestore maar je kunt wel een MacBook, iMac, iPhone en iPad bij ons kopen.

We hebben een Apple-hart en passie voor Apple-producten. We zijn geen computerwinkel maar hebben een enorme passie om jou te helpen met je ICT vragen. Wij blijven ontwikkelen en innoveren om mogelijkheden van internet in de breedste zin van het woord te bieden.

We willen je helpen. Dat zit in onze genen.

Heb je een probleem? Dan zorgen we er eerst voor dat jij je werk kunt doen. We gaan aan de slag om het probleem voor je op te lossen. Waar je die hulp maar nodig hebt. Thuis of op de zaak. We komen naar je toe.

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe en Refurbished Apple producten in onze Mac Store, Apple reparatie, Apple Support, ICT advies en webdesign.

MacStore

Mac

We dragen de producten van Apple een warm hart toe. Apple is een hardware bedrijf dat geweldige software maakt waardoor deze producten fijn werken.

Help

Wij zijn een support bedrijf. Vandaar de naam MacHelp. We ondersteunen jou met onze diensten. Wij luisteren naar jou. Wij snappen wat jij wilt en ondersteunen jou waar jij het nodig hebt. Nieuw en refurbished. Het maakt ons niet uit waar jij graag mee werkt..
Dennis Bijl

Dennis

Het opperhoofd. Hij is MacHelp.

Berry Gaasbeek

Berry

Onze wizard met hardware reparaties

Saskia van Waard

Saskia

Zij verbindt alles met elkaar. Zij is MacHelp

Michel Barkey

Michel

Is altijd onderweg om iemand uit de brand te helpen

Joey Kooiman

Joey

Verzorgt je website

Jelan de Haan

Jelan

Ondersteunt Berry bij de reparaties

Niels Fien

Niels

Stelt je gerust als je in paniek bij Machelp komt

Wilma

Wilma

Zorgt ervoor dat wij proper ons werk kunnen doen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Dennis over hoe het allemaal begon

In 1998 kocht ik een iMac, in die tijd was ik  timmerman van beroep. Toen ben ik besmet met het enige virus voor macOS. De liefde voor de producten van Apple. Daarmee is het allemaal begonnen. Enthousiast heb ik contact opgenomen met Apple. Opeens werkte ik voor Apple in Ierland om de Nederlandse Apple-gebruikers support te geven. In die tijd kreeg ik vaak de vraag of ik bij de mensen thuis kon langs komen. Daar moest ik wat mee gaan doen.

Machelp 0.1

Terug in Nederland kreeg ik een baan als systeembeheerder op een MBO school. Daarnaast ben ik met MacHelp begonnen,... met één klant.

Machelp naar nu

In 2007 kon ik de stap maken om mij volledig op Machelp te richten. Eerst vanuit de slaapkamer en begin 2009 in een pand in de Venestraat in Kampen. Sinds 11 november 2011 vind je ons in de Geerstraat in Kampen. De keuze voor de binnenstad is heel bewust. Ik wil tussen de mensen zijn. Midden in de maatschappij. Letterlijk en figuurlijk. De drempel wegnemen, zodat mensen makkelijk kunnen binnenlopen. Een heel ander voordeel van de binnenstad is dat we in de lunchpauze kunnen kiezen uit de lekkerste broodjes….

Dennis Bijl

Wat kunnen we voor je doen?

We leren je graag kennen. Laat ons weten waar je tegenaan loopt. We denken graag met je mee en geven je een breed advies. Met alle voors en tegens ongeacht of we leveren. Zo kun jij jouw keuze gedegen maken.

Service en support

Web sites en Apps

Winkel en Webshop

Vragen staat vrij!