MacTips

Waarom delen wij deze MacTips met jou?

  • Wij zijn gedreven Apple enthousiastelingen en vinden het leuk om ons bezig te houden met de verschillende apparaten van Apple. Om het gebruik voor jou ook makkelijker te maken publiceren wij regelmatig onze kennis middels MacTips; 

  • Wij hebben veel kennis op het gebied van ICT en het is onze passie om jou verder te helpen. Vandaar dat wij graag ICT vraagstukken delen in de MacTips.

  • Het team van MacHelp begrijpt hoe vervelend het is als je ergens even niet uitkomt tijdens het werk. Hoe maak ik ook alweer een screenshot op mijn MacBook? 

  • Hoe kan ik die ene afbeelding het beste versturen zonder dat deze kwaliteit verliest? Dit en nog veel meer handige info, vind je tussen onze MacTips!

Apple support: wij staan voor je klaar! 

Zit de MacTip met het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Contact ons dan gerust voor specialistisch Apple support. Heb je vragen over het gebruik van jouw Apple apparaat of een ICT probleem? Ons team van technische specialisten staat voor je klaar. Wij werken al jaren met verschillende Apple systemen. Daardoor kunnen wij jou helpen bij kleine vragen maar ook bij grote problemen. Naast eenmalige ondersteuning bieden wij ook de mogelijkheid om een support abonnement af te sluiten, zodat je altijd verzekerd bent van optimale ondersteuning. Onze specialisten op de supportafdeling denken te allen tijde met je mee en nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen. 

Stuur je vragen

Deel jouw MacTip met ons! 

Ben jij net als wij fan van alles wat met Apple te maken heeft? Mis jij nog een tip op onze site? Deel deze dan met ons dan kunnen wij die toevoegen aan onze MacTips. En daarmee andere Apple gebruikers weer verder helpen. 

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! We komen zo snel mogelijk bij je terug met de antwoorden op jouw vragen.   

Stuur je mactips
Aantal MacTips:
0

De laatste MacTips