Google Workspace pakketten

De verschillende apps en office programma’s van Google zorgen ervoor dat je op een simpele manier je collega’s en anderen kunt bereiken. Google biedt op het gebied van communicatie hele krachtige apps zoals Gmail, Drive, Meet, Calendar en Chat. Daarnaast helpen de office programma’s zoals Docs, Spreadsheets en Slides om effectief samen te werken. Zonder het installeren van speciale software kan je documenten opstellen, deze delen met collega’s en er samen en tegelijkertijd in werken. Kortom: Google apps en office programma’s helpen je om de productiviteit van je bedrijf te vergroten. 

Altijd al je gegevens bij de hand

De Google apps en office programma’s werken op ieder apparaat met een internetaansluiting en browser. Je kunt dus altijd bij jouw gegevens en documenten. De programma’s die je op je MacBook of Windows computer hebt staan, open je dus ook op je iPhone of Android toestel. Alle data die is opgeslagen binnen deze apps en office programma’s blijven onder controle van jouw bedrijf. Omdat Google Workspace een onafhankelijk platform is kan je met elk device al je informatie benaderen. 

Op elk apparaat kan je:
  • je contacten benaderen

  • je notities bijwerken

  • chatten en videobellen

  • je agenda inlezen en afspraken inplannen

  • je office documenten lezen en bewerken

Google Workspace

Dit klinkt handig toch?

Contact ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden van Google Workspace. MacHelp laat jouw medewerkers graag kennismaken met Google Workspace door middel van onze Google Workspace Training. De medewerkers leren hoe ze op de meest efficiënte manier om kunnen gaan Google Workspace apps en de Google Workspace Office programma’s.  

Meer informatie over de Google training

Google Workspace abonnementen

Wil je Google Workspace gaan gebruiken dan kan je kiezen uit één van de vier pakketten die worden aangeboden. Uiteraard kan MacHelp dit voor jou of jouw bedrijf installeren en eventueel een training geven over het gebruik van Google Workspace. Google Workspace is geschikt voor zowel kleine bedrijven en ZZP’ers alsook grotere bedrijven en organisaties.

Elk abonnement bevat: Gmail, Drive, Meet, Calendar, Chat, Jamboard, Docs, Sheets, Slides, Keep, Sites en Forms.

Starter

Abonnement Business
€5,20 per gebruiker/per maand
Aangepaste en beveiligde zakelijke e-mail
Videovergaderingen met maximaal 100 deelnemers
Beveiligings- en beheerfuncties Standaard support

Standard

Abonnement Business
€10,40 per gebruiker/per maand
Aangepaste en beveiligde zakelijke e-mail
Videovergaderingen met maximaal 150 deelnemers + opnemen
2 TB cloudopslag per gebruiker
Beveiligings- en beheerfuncties
Standaard support - met de mogelijkheid op betaald te upgraden naar uitgebreidere support

Plus

Abonnement Business
€15,60 per gebruiker/per maand
Aangepaste en beveiligde zakelijke e-mail + eDiscovery, bewaren
Videovergaderingen met maximaal 500 deelnemers + opnemen + deelname bijhouden
5 TB cloudopslag per gebruiker
Beveiligings- en beheerfuncties, waaronder Vault en geavanceerd eindpuntbeheer
Standaard support - met de mogelijkheid op betaald te upgraden naar uitgebreidere support

Entreprise

Neem contact met ons op voor een advies en offerte op maat
Aangepaste en beveiligde zakelijke e-mail + eDiscovery, bewaren, S/MIME-versleuteling
Videovergaderingen met maximaal 500 deelnemers + opnemen + deelname bijhouden, ruisonderdrukking, livestreaming binnen het domein
5 TB cloudopslag per gebruiker maar upgraden naar meer is mogelijk
Geavanceerde beveiligings-, beheer- en nalevingsfuncties, waaronder Vault, DLP, gegevensregio’s en zakelijk eindpuntbeheer
Uitgebreide support - met de mogelijkheid op betaald te upgraden naar Premium support

Handige Google Apps

Gmail

Gmail

Een van de meest krachtige apps is gmail. Gmail is een van de meest populaire apps op de wereld om je mail mee te openen. Je kunt overal, vanaf elk device, inloggen op je Gmail account en je e-mails raadplegen.

Google Calender

Google Calendar

Binnen het Google Workspace pakket kan je ook gebruik maken van de Google Calendar, ook wel Google Agenda genoemd. De Google Agenda is een handige app om je agenda bij te houden, om je agenda te delen met collega's en om gezamenlijke afspraken te maken en uitnodigingen voor meetings te delen met anderen (ook naar Microsoft gebruikers).

Google Drive

Google Drive

In Google Drive kan je bestanden opstellen, openen, opslaan en delen op één veilige plaats. Je hebt overal toegang tot je bestanden, zowel vanaf je desktop als vanaf je telefoon. Je kunt zelf kiezen hoe en met wie je bestanden wilt delen.

Google Chat

Google Chat

Met Google Chat kan je eenvoudig een privégesprek voeren of een groepsgesprek initiëren. Daarbij kunnen ook bestanden en taken met elkaar gedeeld worden. Zo kunnen teams overal effectief met elkaar samenwerken middels een beveiligde verbinding.

Google Voice

Google Voice

Wanneer je ook graag zou willen bellen door middel van je Google Workspace account is het zelfs mogelijk om met een speciaal nummer te bellen via Google Voice. Google Voice zorgt ervoor dat je op meerdere apparaten kan bellen via je eigen nummer. Je bent dus altijd bereikbaar wanneer er een internetverbinding is.

Google Meet

Google Meet

Nog een app die op het gebied van communicatie heel handig kan zijn is Google Meet. Met Google Meet kun je chatten en beeldbellen met je collega’s. Super handig en effectief. Helemaal wanneer er veel vanuit huis gewerkt wordt.

Handig! Dit wil ik ook voor mijn bedrijf!

Handige Google Office programma’s

Google Document

Google Documenten

Voor het maken van documenten heeft Google Workspace een fantastische applicatie ontwikkeld namelijk Google Docs. Google Docs is de tegenhanger van Microsoft Word. Het grote voordeel van Google Docs is dat het speciaal gericht is op het online bewerken en delen van de bestanden. Zo kan je met je collega’s tegelijk werken in eenzelfde document en zelfs chatten wanneer je in hetzelfde document zit. Alles draait om het samenwerken met je collega’s en zo het beste in je bedrijf naar boven te halen.

Google Spreadsheets

Google Sheets

Voor het maken van spreadsheets heeft Google de app Google Spreadsheets uitgebracht. Google Spreadsheets is een krachtige app waarbij je vele overeenkomsten herkent vanuit Microsoft Excel. Google Spreadsheets onderscheid zich ten opzichte van Microsoft Excel net zoals in Google Docs in het samenwerken. Ook hiermee kan je met meerdere personen tegelijk werken in een document. Uiteraard werkt Google Spreadsheets gewoon samen met de bekende bestandsformaten.

Google Slides

Google Slides

Met Google Slides, ook wel Google Presentaties genoemd, maak je eenvoudig de mooiste presentaties. Hiervoor is geen speciale software vereist. Een presentatie is eenvoudig te delen met collega’s en meerdere mensen kunnen tegelijk in hetzelfde bestand werken.

Google Keep

Google Keep

Leg eenvoudig notities, foto’s of aantekeningen vast met Google Keep. Ook brainstormideeën en taken zijn realtime te bekijken en kunnen worden afgevinkt. Alles kan op alle apparaten gesynchroniseerd worden. Hierdoor heeft iedereen alle belangrijke gegevens altijd bij de hand.

Google Forms

Google Forms

Met Google Forms maak je op eenvoudige wijze een enquête of formulier aan. Alle reacties worden verzameld in een spreadsheet zodat je de gegevens kunt analyseren.

Handig! Dit wil ik ook voor mijn bedrijf!