Google Workspace

Google Workspace Training

Google Training

Lees meer over:

Google Workspace Office pakket

Office pakket

Lees meer over:

Google Workspace Betrouwbaar

Betrouwbare partner

Lees meer over:

Google Workspace privacy en beheer

Beveiliging en beheer

Lees meer over:

Google Workspace Communicatie

Communicatie

Lees meer over:

Google Workspace cloud opslag

Cloud opslag

Lees meer over:

Google Workspace productiviteit

Productiviteit

Lees meer over:

Google Workspace productiviteit

Tricent

Lees meer over:

Wat is Google Workspace?

Google Workspace, voorheen bekend als G Suite, is alles wat je nodig hebt om optimaal te werken op één locatie!

Google Workspace is de verzamelnaam voor alle online tools van Google die voor jouw bedrijf van waarde kunnen zijn. Denk hierbij niet alleen de zakelijke e-mail voor je bedrijf, maar ook aan alle online programma’s als Agenda, Drive, Docs, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk met je medewerkers kunt samenwerken! Zo kun je tegelijkertijd in hetzelfde Docs bestand werken en zijn de bestanden in Google Drive voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit op welk apparaat jullie werken, want Google Workspace is via de Cloud zowel beschikbaar op je iPad, iPhone, Macbook alsook op Windows laptops en computers.

Lees meer over de Google Workspace trainingen
Google Workspace © Google

Google Workspace voor stichtingen & non-profitorganisaties

Ben jij de eigenaar van een stichting of een andere non-profit organisatie mét ANBI vermelding? Dan kan MacHelp je ondersteunen bij het aanvragen en inrichten van Google Workspace. Wij kunnen je adviseren bij het uitrollen van de digitale werkplek en eventueel het beheer op ons nemen. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken! Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op!

De voordelen van Google Workspace

Het grootste voordeel van Google Workspace is natuurlijk dat je alle programma’s om mee te werken op één locatie kan raadplegen! Daarnaast is de werkplek volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wie heeft waar toegang toe? En met wie wil ik welke documenten delen? Dit kan je allemaal gemakkelijk instellen. Privacygevoelige bestanden kun je bovendien bewaren in de Google Vault; de digitale kluis van Google waarin al je data veilig wordt opgeslagen. De overige documenten worden bewaard in Google Drive. Zo voorkom je dat je een collega op een vrije dag moet lastig vallen, omdat je een bestand nodig hebt die niet op jouw computer staat. Ook heb je via de Google werkplek overal en altijd toegang tot contacten, gegevens en e-mails. Gezien er tegenwoordig steeds vaker thuis gewerkt wordt is dit wel zo handig! Daar komt bij dat je via de Workspace gemakkelijk in contact kunt blijven met je collega’s. Even chatten via Hangouts of liever videobellen? Het kan allemaal!

Google Workspace