ICT

ICT advies op maat

Voor ICT advies ben je bij MacHelp aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leveren van verschillende diensten en producten aan grote organisaties, kleine organisaties en eenmansbedrijven. Wij zijn van alle markten thuis en voorzien je graag van:

 • Persoonlijk ICT advies, dat specifiek bij jouw situatie past;

 • Een gebruiksvriendelijk ICT-systeem. Dit systeem onderhouden we en passen we aan naar de wensen van de medewerkers;

 •  Apple producten (zoals ook Google Apps for Business) waarmee je sneller en kostenbesparend kunt werken, daarnaast kunnen we ook Windows-apparaten integreren in het netwerk;

 • De benodigde support zodat het ICT systeem goed blijft werken.

Kortom: je krijgt een complete oplossing, waarmee je sneller, efficiënter en kostenbesparend kunt werken!

Ik ben geïnteresseerd in ICT advies op maat. Neem contact met mij op.
Het ICT aanbod van MacHelp:
ICT advies Brother printers Telefonie Netwerk
typing
typing

Gebruiksgemak voor medewerkers

MacHelp is een ICT-bedrijf met oog voor jou en je mensen. Of het nu gaat om hard-of software, advies of support. Wij creëren voor jou een betrouwbare, digitale omgeving. Gebruiksgemak voor medewerkers is daarbij erg belangrijk. Een goede ICT-oplossing draagt direct bij aan prettige werkomstandigheden voor de medewerkers. 

Wij zijn overtuigd van de kracht van Apple, maar zetten ook Google Apps for Business in. Terwijl de een uitblinkt in gebruiksgemak, biedt de ander een grote beschikbaarheid. Wij laten de systemen elkaar versterken en gaan voor een unieke combinatie: een oplossing die optimaal werkt voor jouw organisatie en medewerkers!

ICT advies voor onderwijs

Eén van onze specialiteiten is het ondersteunen van ICT voor onderwijs organisaties. Wij hebben een achtergrond in het onderwijs en helpen scholen en andere onderwijsorganisaties graag in het opzetten en beheren van hun ICT systemen. Juist binnen een school spelen diverse problemen een rol, die kunnen worden opgelost met een goed werkend ICT systeem.

 • Het opzetten van het netwerk en intern systeem waarmee de leerlingen opdrachten kunnen maken;

 • Handige en gebruiksvriendelijke ICT oplossingen;

 • Nieuwe en refurbished ICT apparatuur;

 • Onderhoud en reparatie van ICT apparatuur;

 • Het snel verhelpen van eventuele storingen.

Kortom: Leerlingen kunnen zich focussen op hun schoolwerk en docenten kunnen zich bezig blijven houden met primaire onderwijstaken. Dat is waar wij voor gaan!

Onderwijs IT support
Onderwijs IT support

Ontdek alle ICT mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact op voor ICT advies op maat, zodat wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn bij MacHelp. 

 • Wil je de ICT-omgeving binnen jouw onderwijsorganisatie optimaliseren? 

 • Heb je al apparatuur aangeschaft, maar weet je niet hoe je nu verder moet? 

 • Ben je ZZP-er of heb je een bedrijf met meerdere werkplekken of zijn je medewerkers veel onderweg? 

 • Wil je meer informatie over onze Apple-, Google- of Microsoft-oplossingen?

Wij kunnen jouw ICT-omgeving beheren en optimaliseren. Ons team van enthousiaste medewerkers helpen je met veel plezier!

Ik ben geïnteresseerd in ICT advies op maat. Neem contact met mij op.

Printers

Het ICT aanbod van MacHelp:
ICT advies Brother printers Telefonie Netwerk

Brother Printers

Je kunt bij MacHelp terecht voor de aanschaf en complete installatie van Brother printers. We bieden printers aan in verschillende prijsklassen, voor zowel zakelijk als privé gebruik. Indien gewenst installeren wij de printers zodat je deze direct kunt gebruiken. Welk type printers bieden wij aan?

Brother printer
Managed Print Service

Managed Print Service

Voor zakelijk gebruik bieden wij Managed Print Service (MPS) aan. Je betaalt geen leasekosten maar een vaste lage prijs per print. De toner of inkt wordt automatisch geleverd en aangevuld. Ook het onderhoud is geregeld. Een ideale printoplossing voor bedrijven! 

Lees meer over de Managed Print Service

Business printers

Voor bedrijven is het belangrijk dat een printer goed aansluit bij de workflow en specifieke eisen van het bedrijf. Brother biedt verschillende business printers aan die daar zeer geschikt voor zijn.

Man aan het printen
LaserJet print patronen

All-in-one Laserprinters

Laserprinters leveren afdrukken van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Een laserprinter biedt de ideale oplossing wanneer je regelmatig hoge printvolumes moet printen. De printers zijn snel en de afdrukkwaliteit blijft goed.

Mobiele printers

Met de mobiele printers van Brother is het mogelijk om onderweg of op locatie documenten te printen. Handig voor buitendienstpersoneel, logistiek medewerkers of hulpdiensten. Tevens zijn er diverse mobiele bonnen- en labelprinters verkrijgbaar.

Print laden
Inkjetprinters

All-in-one Inkjetprinters

Met de Inkjetprinters van Brother is het mogelijk om te printen, scannen, kopiëren en faxen. De afdrukken zijn van hoge kwaliteit. Het is daarnaast mogelijk om draadloos te printen vanaf je laptop of mobiele telefoon. De printers zijn geschikt voor zakelijk en thuisgebruik.

Ik heb interesse, neem contact met mij op!

Telefonie

Het ICT aanbod van MacHelp:
ICT advies Brother printers Telefonie Netwerk

VoIP telefonie

Bellen met VoIP (Voice over Internet Protocol) betekent bellen via het internet. Met een VoIP service provider kan je bellen van computer naar computer, van computer naar telefoon en van telefoon naar telefoon. Je betaalt een vast laag bedrag per gebruiker per maand. Hiervoor krijg je de beschikking over een geavanceerde telefooncentrale waarbij het onderhoud ook geregeld is.  

Met een VoIP service provider heb je veel bel mogelijkheden. Je kunt er niet alleen mee bellen maar ook mee doorverbinden, een beller in de wacht zetten, doorschakelen, een keuzemenu instellen, voicemail instellen en eventueel gesprekken terugluisteren. Een ideale oplossing voor al het belverkeer voor en binnen bedrijven. Contact MacHelp voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte.

Ik heb interesse, neem contact met mij op!
VoIP
Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Wist je dat je ook je abonnement voor mobiel bellen bij MacHelp kunt regelen? Dat kan op twee manieren: 

 1. Gebruik je VoIP bellen? Dan kan je het VoIP abonnement uitbreiden en integreren met mobiel bellen. Door de integratie ontstaan er meer mogelijkheden waaronder uitbellen met vaste nummers van je bedrijf en nummerherkenning. 
 2. Sluit een mobiel abonnement bij ons af via het KPN netwerk.
Ik heb interesse, neem contact met mij op!

Ubiquiti netwerk producten

MacHelp maakt gebruik van de netwerkproducten van Ubiquiti. De gebruiksvriendelijke producten zijn geschikt voor zakelijk en thuisgebruik en bestaan uit switchers, routers, access points en diverse accessoires. De Ubiquiti Unifi lijn garant voor een stabiel wifi netwerk. Daarnaast biedt de Ubiquiti Unifi lijn ook ip-camera’s aan. Deze camera’s kan je aansluiten op een bestaand netwerk waarmee je je huis of bedrijf kunt beveiligen. De verschillende Ubiquiti producten zijn te gebruiken voor zowel zakelijk als thuisgebruik. We denken graag met je mee welke producten passen bij jouw bedrijf of thuissituatie en maken desgevraagd een passend offertevoorstel.

Ik heb interesse, neem contact met mij op!
Ubiquiti netwerk producten
Netwerk

Internetverbindingen

Met glasvezel heb je altijd een stabiele en snelle internetverbinding. Bij MacHelp kan je terecht voor het aanleggen van internet via glasvezel. Ook kunnen we een digitale verbinding aanleggen met ADSL. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Ga je verhuizen of heb je een back-up internet verbinding nodig voor het geval je standaard internetverbinding uitvalt?  Wij helpen je graag met het aanleggen van een (tijdelijke) mobiele internetverbinding. Met een 4G of 5G router ben je altijd online als het nodig is! 

Ik heb interesse, neem contact met mij op!

Prowise Touchscreen schermen

MacHelp levert de Prowise touchscreen schermen aan onderwijsinstellingen en bedrijven. Prowise touchscreens zijn veilige digiborden met eindeloos veel mogelijkheden. De schermen zijn gebruiksvriendelijk, energiezuinig en mooi. De Prowise touchscreens bieden alle functionaliteiten die helpen om op een inspirerende manier les te geven en optimale presentaties te kunnen geven. De digiborden en schermen zijn veilig te gebruiken. Prowise is ISO 27001-gecertificeerd en beschikt over het Privacy Verified-keurmerk. Privacy, beveiliging en veiligheid staan centraal bij Prowise.

Lees meer over Prowise Touchscreen schermen
Prowise schermen