Managed Print Service

De Managed Print Service van Brother is ideaal voor bedrijven. Voor zakelijk gebruik biedt MacHelp de Managed Print Service (MPS) aan. Wij adviseren je welke printer het beste bij jouw bedrijf of organisatie past en komen deze vervolgens installeren. Het scheelt een hoop tijd en je kan gelijk aan de slag!

Hoe werkt Managed Print Service?
Het Managed Print Service systeem werkt simpel. Je koopt een Brother printer die past bij jouw bedrijf. De inkt- of tonercartridges worden automatisch geleverd en ook weer aangevuld zodat je printer nooit stil komt te staan. Je betaalt geen leasekosten maar een vaste lage prijs per print. Ook het onderhoud is geregeld. 

MPS: ideaal voor ZZP’ers, MKB’ers én grote bedrijven

Het maakt niet uit hoe groot of klein je onderneming is, er is aan ZZP’ers en aan grote bedrijven met een complete IT afdeling gedacht. Voor ZZP’ers en MKB’ers die zelf alles regelen op het gebied van printen is de Managed Print Service ideaal omdat alles geregeld wordt (zie hierboven) en je alleen betaalt per pagina die je afdrukt. 

Voor middelgrote en grote bedrijven met meerdere printers, afdelingen of vestigingen is Managed Print Service zeer geschikt omdat je niet aan een contract met hoge maandelijkse kosten vast zit en de IT-afdeling alle tools krijgt om de printers te installeren en te beheren. Bij afname van een minimum volume prints bespaar je ook nog eens op de printkosten. Daarnaast is er de ‘next day service’ waarbij er een monteur op locatie komt bij een defect.

Kortom: werken met Managed Print Service is de ideale printoplossing voor alle bedrijven.

MPS

Hoe ziet de overeenkomst eruit?

De looptijd van een Managed Prints Service overeenkomst is 3, 4 of 5 jaar. Je zit nergens aan vast en de overeenkomst is op elk moment op te zeggen. De opzegtermijn is daarbij 1 maand. Er zijn geen verborgen kosten of een minimum aantal pagina’s dat je af moet nemen. Je kunt wel kiezen voor een minimum volume, dan gaan de kosten per geprinte pagina omlaag. Kortom: je betaalt alleen voor wat je afdrukt. 

Printers leasen

Met de Brother Managed Print Service is het ook mogelijk om printers te leasen. Je betaalt een vast leasebedrag per maand en profiteert van voordelige kosten per pagina. De onderhoudskosten, de verbruiksartikelen en het servicecontract zijn inbegrepen in het maandbedrag. Bij problemen kan de supportafdeling helpen en indien nodig wordt een printer vervangen. Met het verlengen van het leasecontract kan je de nieuwste printers laten opnemen in een volgende overeenkomst. Er zijn bij het leasecontract verschillende opties voor contractduur en betaling.

Ik ontvang graag meer informatie over MPS voor mijn bedrijf
Brother