Voor ontwikkeling van een nieuwe website kun je bij MacHelp terecht. Wij nemen je indien gewenst het ontwerp, de hosting en de bouw uit handen, zodat je je kunt focussen op je bedrijfsvoering. MacHelp regelt dan de website, zodat je toch een goede online aanwezigheid hebt. Daarbij werken wij intensief met jou als opdrachtgever samen. Zo wordt er zeer vel mogelijk. Heb je al een eigen ontwerp en zoek je iemand die dit idee kan uitvoeren, of wil je juist dat wij alles voor je regelen? Samen met jou gaan we op zoek naar wat er binnen je budget mogelijk is. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op. Zo krijg je de website die bij je organisatie past en die bereikt wat je nodig hebt. Wil je later meer of anders dan kan ook dat in overleg gerealiseerd worden.

Een nieuwe website op maat

Wij specialiseren ons in het aanbieden van een maatoplossing, die precies past bij wat je nodig hebt. De eerste stap is dus altijd om met jou om de tafel te gaan zitten om te bepalen wat je wensen en eisen binnen welk budget zijn. Het kan zijn dat je al een duidelijk idee hebt van wat je wilt, of dat je juist zo veel mogelijk uit handen wilt geven. Bij MacHelp kan nagenoeg alles. Wij gaan dan aan de slag om voor jou de juiste website te ontwikkelen terwijl we tijdens het ontwikkelproces contact met je houden. Zo kun je niet enkel de vortgang bijhouden maar ook nog bijsturen als je dat nodig vindt.

Het juiste technische advies

Een website ontwikkelen draait niet alleen om de buitenkant: ook de technische kant is relevant. Vooral als je je website ook wilt gebruiken als medewerkersportaal of als je bijvoorbeeld een webshop wilt inrichten. Doordat wij een uitgebreid team ervaren webontwikkelaars hebben kunnen wij voor jou op basis van open source systemen als Wordpress, Joomla en OpenCart een situatie op maat maken. Je bent dan verzekerd van een duurzame oplossing, waar je nog lang mee vooruit kunt.

Gediversificeerd aanbod 

Bij MacHelp is het mogelijk verschillende websites te laten ontwikkelen. Wij werken samen met interne en externe ontwikkelaars en creëren de website die precies aan uw eisen voldoet. Dat stopt niet bij de buitenkant: ook de technische kant kunnen wij voor u verzorgen. U kunt worden voorzien van gepaste E-mail, Voice over IP en ICT-beheer oplossingen opdat u in één keer klaar bent. Informeer daarom eens naar de mogelijkheden, zodat wij kunnen vertellen wat wij voor je kunnen betekenen.

Vragen staat vrij!