MacTips

Wij zijn gedreven Apple enthousiastelingen en vinden het dan ook leuk om ons bezig te houden met de verschillende apparaten van Apple. Om dit ook voor jou makkelijker te maken publiceren wij regelmatig MacTips! Heb jij een brandende vraag over het gebruik van jouw MacBook? Of heb je een leuk idee voor een tip? Neem contact met ons op! Wie weet publiceren we jouw tip. 

Waarom MacTips door MacHelp?

De hardware en software van Apple bevalt ons het beste. Wij hebben dan ook een Apple-hart en passie voor Apple-producten. Dit, in combinatie met een enorme passie om jou te helpen met je ICT vragen, resulteert in onze MacTips! Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je ergens even niet uitkomt tijdens werk. Hoe maak ik ook alweer een screenshot op mijn MacBook? En hoe kan ik die ene afbeelding het beste versturen zonder dat deze kwaliteit verliest? Dit, en nog veel meer, vind je gegarandeerd tussen onze MacTips! 

Apple Support 

Heb je na het doorspitten van onze MacTips nog vragen over het gebruiken van jouw Apple producten? Wellicht is onze Apple Support dan wat voor jou! Bij MacHelp werkt een ervaren team van technische mensen die al jarenlang werken met verschillende Applesystemen. Daardoor kunnen wij garanderen dat we je met zowel kleine vragen als grote problemen kunnen helpen. Naast eenmalige ondersteuning bieden wij ook de mogelijkheid om een supportabonnement af te sluiten, zodat je altijd verzekerd bent van optimale ondersteuning. Onze specialisten op de supportafdeling denken te allen tijde met je mee en nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen. 

Neem contact op! 

Heb jij een leuk idee voor een tip die wij kunnen toevoegen aan onze MacTips? Of heb jij een iets grotere vraag waar je Apple Support voor nodig hebt? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak! We komen zo snel mogelijk bij je terug met de antwoorden op jouw vragen.   

Stuur je vragen Stuur je mactips
Aantal MacTips:
0

De laatste MacTips