Webdesign

Een nieuwe website laten ontwikkelen

Voor de ontwikkeling van een nieuwe website kun je bij MacHelp terecht. Wij nemen je indien gewenst het ontwerp, de hosting en de bouw uit handen, zodat je je kunt focussen op je bedrijfsvoering. MacHelp regelt dan de website, zodat je toch een goede online aanwezigheid hebt. Daarbij werken wij intensief met jou als opdrachtgever samen. Zo wordt er zeer veel mogelijk. Heb je al een eigen ontwerp en zoek je iemand die dit idee kan uitvoeren, of wil je juist dat wij alles voor je regelen? Samen met jou gaan we op zoek naar wat er binnen je budget mogelijk is. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op. Zo krijg je de website die bij je organisatie past en die bereikt wat je nodig hebt. Wil je later meer of anders dan kan ook dat in overleg gerealiseerd worden.

Webdesign MacHelp Webdesign MacHelp
Webdesign MacHelp Webdesign MacHelp

De voordelen van MacHelp:

 • Jij bepaalt over alles mee

 • Je krijgt een webdesign oplossing die past bij jouw budget

 • Je ontvangt vooraf een duidelijke offerte met kostenspecificatie 

 • Je bent verzekerd van een veilige website

 • Wij kunnen open source systemen (Wordpress, Joomla en OpenCart) op maat maken 

 • Wij geven advies tijdens onze gesprekken en het bouwproces 

 • Je ontvangt een eigen account om je website te kunnen beheren 

 • Het resultaat: een website die bij jou of jouw organisatie past!

Dat klinkt goed. Neem contact met mij op!

Touwtjes in eigen handen

Machelp kan op vele vlakken je website beheren, ontwerpen en bouwen maar wat als jij zelf ook graag touwtjes in handen neemt? Dat wil je! Onze werkwijze gaat als volgt:

 • Je belt of mailt ons met de vraag of we jouw website kunnen beheren, bouwen, ontwerpen of allemaal. 

 • Wij maken een afspraak en regelen de koffie en thee. In het gesprek bespreken we wat handig is voor je organisatie, alleen het bouwen van de website of ook de hosting en ontwerpen. Wij geven daarbij uitleg over elke stap die we nemen.

 • Naar aanleiding van het gesprek en jouw wensen ontvang je van ons een offerte.

 • Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag met jouw website. Natuurlijk bepaal jij over alles mee, wat zijn je bedrijfskleuren, je logo en welke stijl vind je mooi op je website?

 • Als de website klaar is gaat deze na jouw akkoord online. Als je aanpassingen wilt kun je dit natuurlijk altijd nog aangeven. Wij geven je een korte uitleg van het programma waar de website op is gebouwd zodat je zelf altijd teksten kan aanpassen, blogs kunt plaatsen, en foto’s kunt toevoegen of vervangen en nog veel meer.

 • Als je ons ook je beheer laat doen updaten wij maandelijks je website en houden we je op de hoogte als er iets geks op je website voordoet. Wij zijn dus altijd achter de schermen aanwezig zodat jij op de voorgrond kan genieten van je website!

Ja, ik wil mijn website laten ontwikkelen door MacHelp Neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Technisch advies en aanvullende mogelijkheden

Een website ontwikkelen draait niet alleen om de buitenkant: ook de technische kant is relevant. Vooral als je je website ook wilt gebruiken als medewerkersportaal of als webshop wilt inrichten. Doordat wij een uitgebreid team ervaren webontwikkelaars hebben en waar nodig samenwerken met professionele partijen, kunnen wij voor jou op basis van open source systemen als Wordpress, Joomla en OpenCart een situatie op maat maken. We kunnen je ook voorzien van gepaste e-mail, voice over IP en ICT-beheer oplossingen, zodat je in één keer klaar bent. Je bent dan verzekerd van een duurzame oplossing, waar je nog lang mee vooruit kunt.

Webdesign
Wat kunnen wij vandaag voor je doen?

Advies op maat

Ben je benieuwd wat wij voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? 

Wij specialiseren ons in het aanbieden van een maatoplossing, die precies past bij wat je nodig hebt. De eerste stap is dus altijd om met jou om de tafel te gaan zitten om te bepalen wat je wensen en eisen binnen welk budget zijn. Het kan zijn dat je al een duidelijk idee hebt van wat je wilt, of dat je juist zo veel mogelijk uit handen wilt geven. Bij MacHelp kan nagenoeg alles. Wij gaan dan aan de slag om voor jou de juiste website te ontwikkelen terwijl we tijdens het ontwikkelproces contact met je houden. Zo kun je niet enkel de voortgang bijhouden maar ook nog bijsturen als je dat nodig vindt.

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Neem contact met mij op.