Diensten

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Diensten van MacHelp

Onze diensten zijn erop gericht dat jij moet kunnen doen waar jij goed in bent! Dat geldt voor bedrijven en particulieren. Bij MacHelp kan je terecht voor ICT ondersteuning, Apple support, Apple reparaties, Webdesign, Google Workspace. Daarnaast verkopen wij alles van Apple, zowel nieuw als refurbished.

Een overzicht van onze diensten:

 • ICT ondersteuning
  Wij leveren al meer dan 20 jaar ICT advies op maat. Wij leveren verschillende diensten en producten aan grote organisaties, kleine organisaties en eenmansbedrijven. Daarbij zetten we een gebruiksvriendelijk ICT-systeem op, onderhouden dit systeem en passen het aan naar de wensen van de medewerkers. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

 • Apple support 
  We begrijpen als geen ander dat het frustrerend kan zijn wanneer jouw Apple apparaat niet meer werkt, of wanneer je ergens niet uitkomt op je iPhone, iPad, MacBook of iMac. We kunnen jou ondersteunen bij kleine of grote problemen middels support en reparatie. Klik hier voor meer informatie.

 • Apple reparatie
  Je bent welkom met oude vintage producten en nieuwe producten die binnen de garantie vallen. Onze monteurs mogen officiële Apple garantie werkzaamheden aannemen. Wij zijn een erkende Apple reparatie partner en repareren in principe alle Apple apparaten. Klik hier voor meer en specifieke informatie per Apple apparaat.

 • Webdesign
  Voor de ontwikkeling van een nieuwe website kun je bij MacHelp terecht. Wij nemen je indien gewenst het ontwerp, de hosting en de bouw uit handen. Ook kunnen wij deelprojecten voor je uitvoeren, bijvoorbeeld alleen de technische bouw of alleen het ontwerp en de bouw of ook de content en daarmee het complete proces. Ontdek hier alle mogelijkheden.

 • Google Workspace
  Google Workspace (voorheen bekend als G Suite) is alles wat je nodig hebt om optimaal te werken op één locatie. Google Workspace is de verzamelnaam voor online tools van Google zoals zakelijke e-mail voor bedrijven en online programma’s als Agenda, Drive, Docs, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren. Wij kunnen Google Workspace voor jou of jouw bedrijf installeren. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Referentieprojecten

Referentieprojecten

Lees meer over:

Referentieprojecten

MacHelp bestaat al meer dan 20 jaar. In al deze jaren is het bedrijf gegroeid. Inmiddels helpen we meer dan 5000 klanten door het hele land. Daarbij is ons dienstenpakket verder uitgebreid zodat we klanten op meerdere vlakken kunnen ondersteunen. Wij bieden ICT ondersteuning, Apple support, Apple reparaties, Webdesign en Google Workspace aan. Daarnaast verkopen wij alles van Apple, zowel nieuw als refurbished. 

Dagelijks werken we met een team van 12 Apple enthousiastelingen en volgen we alle trends op Apple gebied waardoor we onze klanten optimaal kunnen adviseren. Wij specialiseren ons in het aanbieden van maatoplossingen. De eerste stap is dus altijd om samen te bepalen wat jij of wat jouw organisatie nodig heeft. Vervolgens geven we advies op maat en gaan we aan de slag. 

Ben je benieuwd naar onze projecten?
Neem dan een kijkje op de pagina met referentieprojecten. Het is onmogelijk om al onze projecten uit te lichten maar we hebben een brede selectie gepresenteerd. Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen. Neem gerust contact met ons op!

Ik ben benieuwd wat MacHelp voor mij kan betekenen. Neem contact met mij op.