Apple support

Hoe kunnen wij jou of jouw bedrijf ondersteunen met Apple Support?

Ons team van technische mensen heeft jarenlange ervaring met verschillende Apple systemen. Onze medewerkers hebben hun eigen specialiteit zodat wij je ook met de moeilijkere vragen kunnen helpen. Wij garanderen daardoor dat we met onze Apple Support voor zowel kleine als grote problemen voor je klaar staan. De kans is groot dat onze supportafdeling je vragen direct kan beantwoorden.

Apple support

Wij kunnen jou of jouw bedrijf ondersteunen bij:

  • Het opzetten van een bedrijfsnetwerk, of juist alleen met je thuiscomputer, er is altijd wel een medewerker die precies weet hoe het zit.

  • Vragen die betrekking hebben op meerdere Apple apparaten. Denk hierbij aan het aansluiten van een iPad of telefoon op je Mac om gegevens over te zetten.

  • Het het installeren van de benodigde updates, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden wanneer dat nodig is en het optimaliseren van jouw systemen.

Wil je altijd verzekerd zijn van optimale ondersteuning? Dan kun je er ook voor kiezen een supportabonnement bij ons af te sluiten. 

Ik wil meer informatie over het supportabonnement

Ja! Ik wil graag Apple support, maar hoe werkt het?

  • Wij nemen de support vraag met je door;

  • Wij geven advies over de beste manier van support voor jou of jouw bedrijf;

  • Wij geven een heldere prijsindicatie zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Dit is voor eenmalig support of voor een supportabonnement als dat een handigere optie is;

  • Wij gaan voor je aan de slag. Onze support specialist houdt je waar nodig tussentijds op de hoogte van de voortgang;

  • Wij hopen dat we jou of jouw bedrijf goed hebben kunnen helpen en helpen je de volgende keer graag weer!

Apple support aanvraag
Apple Support

Een Apple support abonnement, wat houdt het in?

MacHelp biedt ook de mogelijkheid om een supportabonnement af te sluiten, zodat je altijd verzekerd bent van optimale ondersteuning. Wij helpen je met het installeren van de benodigde updates, voeren onderhoud wanneer dat nodig is en helpen je jouw systemen te optimaliseren. Natuurlijk kun je ons bellen met je vragen. Met ons MacHelp supportabonnement heb je optimale ondersteuning en denken wij met je mee om verbeteringen te door te voeren. Onze supportafdeling neemt de tijd om jouw situatie te leren kennen en komt met persoonlijk advies. Neem contact op met MacHelp support voor informatie over de mogelijkheden voor een supportabonnement.

Ik wil een Apple supportabonnement afsluiten

Heb je vragen?

Neem contact met mij op voor meer informatie over het Apple Support abonnement

Neem contact op