Narrowcasting

Narrowcasting

Door narrowcasting te gebruiken trek je aandacht van bezoekers of medewerkers. Deze manier van digitale communicatie via schermen zorgt voor verbinding van bezoekers met jouw organisatie. Ook werkt het effectief om werknemers te bereiken zonder vaste werkplek.

MacHelp biedt narrowcasting aan. Het team heeft ervaring met het adviseren en installeren van narrowcasting systemen. Daarnaast krijg je een heldere uitleg over het gebruik van het systeem.

Narrowcasting werkt effectief omdat je een hele specifieke doelgroep kunt bereiken. De audiovisuele displays (beeldschermen) zorgen ervoor dat je bezoekers of publiek kunt voorzien van hele gerichte informatie.

Enkele voorbeelden:

Voor de Stadsgehoorzaal heeft MacHelp narrowcasting geïnstalleerd zodat bezoekers van het theater goed geïnformeerd kunnen worden. Denk hierbij aan een overzicht van de verschillende locaties in het gebouw (zalen, horeca en kleedkamers), voorstellingen die nog gaan komen maar ook aan bezoekersinformatie en de filmagenda van het Filmhuis.

Ook voor bibliotheken en zorginstellingen is narrowcasting zeer effectief. Het is een duidelijke en vriendelijke manier om bezoekers welkom te heten en wegwijs te maken in het gebouw. Daarnaast wordt het veel gebruikt om bezoekers te informeren over verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

Narrowcasting wordt ook veel in winkels gebruikt. Het is een handige manier om klanten te informeren over nieuwe producten en aanbiedingen. Het kan ingezet worden als marketingtool, het wordt dan ook wel instore marketing genoemd. Wanneer klanten binnen zijn kan je ze voorzien van specifieke informatie en daarmee het koopgedrag beïnvloeden.

Waar zie je narrowcasting nog meer? In ziekenhuizen, horeca, het openbaar vervoer, het onderwijs of soms gewoon in het straatbeeld. Kortom: waar zie je narrowcasting niet?!

 

Narrowcasting aanbod MacHelp

Wij bieden jouw bedrijf of organisatie een complete narrowcasting oplossing aan. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, of bel ons voor advies. We bespreken dan de specifieke wensen en mogelijkheden.

MacHelp werkt met hoogwaardige kwaliteit hardware maar kan ook simpele televisie schermen inzetten. De chromeboxen worden daarbij centraal aangestuurd vanuit een cloud dashboard en kunnen op afstand in en uitgeschakeld worden door bijvoorbeeld het Hue Philips Schakelsysteem. .. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kan alles tonen wat ook op een website getoond kan worden; afbeeldingen, filmpjes en prezi-slides.

En natuurlijk geen complete narrowcasting oplossing zonder professionele montage. Wij installeren het systeem om de juiste plek en geven na installatie uitleg aan medewerkers over het gebruik ervan.

Ik wil meer weten Ik wil ook Narrowcasting
Ransomeware