Cloud opslag, privacy en beheer

Google cloud opslag

Met Google Drive voor Google Workspace Business en Enterprise beschik je over ongelimiteerde opslag. Met Drive File Stream werk je vanuit de Finder of Windows verkenner met alle jouw bestanden zonder dat dit extra opslagcapaciteit van je harde schijf vraagt.

Om nauwlettend samen te kunnen werken met je collega’s speelt Google Drive een hele grote rol. Naast het communiceren via Gmail en de overige apps kan je via Google Drive alle kennis en producten die je hebt gemaakt opslaan. Zo kan je alle bestanden in je Google Drive zetten en deze delen met de hele wereld.

Google File Stream is een app die naadloos aansluit op de werking van de Google Drive. De app Google File Stream zorgt ervoor dat je bestanden vanuit de Google Drive worden gestreamd naar je computer. Doordat alle data vanuit de Google Drive wordt gestreamd heeft de computer minder schijfruimte nodig. Wijzigingen die aan documenten worden gedaan worden op elk apparaat automatisch bijgewerkt. Zo werk je altijd met de meest recente versie.

Meer informatie over cloud opslag?

Onze specialisten beantwoorden al je vragen en helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op! 

Google Workshop Cloud Opslag

Beveiliging, privacy en beheer

 © Google

Veilige cloud oplossingen

De belangrijkste keuze voor een cloud oplossing voor jouw organisatie is beveiliging, privacy en beheer. Google's Admin Console, Google Vault en Mobile Device Management bieden de beste beveiligings tools voor jouw organisatie.

Voor het optimaal benutten van beveiliging, privacy en het beheer is MacHelp jouw perfecte partner. Omdat MacHelp dagelijks de moeilijkste vraagstukken oplost hoef jij niet meer het wiel uit te vinden. Google’s Admin Console zorgt ervoor dat wij jou optimaal kunnen helpen bij al jullie vraagstukken. 

Tricent: Unshare gevoelige documenten

Documenten worden gedeeld om samen te werken, maar wat als de opdracht afgerond is? Om datalekken te voorkomen is het belangrijk om de toegang tot gedeelde documenten te verwijderen zodra de taak is voltooid.

Tricent is een tool die vraagt wat niet meer gedeeld mag worden. Het helpt je om snel en gemakkelijk overzicht te hebben in je gedeelde documenten. En dat is erg belangrijk!

Lees hier meer over Tricent Ik wil voor €15,- per jaar Tricent bestellen