MacHelp logo

Welkom bij MacHelp

Tap hier voor direct contact!

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Het servicepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Wat kunnen wij van MacHelp vandaag voor je doen?

Braven LC betreedt de audio-markt met de Braven’s

Braven-logoBraven LC is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 2011. Het bedrijf staat te boek al een Private Limited Liability Company, wat zoveel betekent als een Besloten Vennootschap (BV). Voor een dergelijk jong bedrijf dat vanwege zijn geringe omvang (nog) niet meedoet op de aandelenmarkt maakt het wel verbazingwekkende geweldige producten. Maar goed, we gaan niet op de zaken voor uit lopen. De Braven's komen straks aan de beurt.


Braven LC dus. Gevestigd in Provo, state of Utah, United States of America. Dit Amerikaanse stadje telt slechts 105 duizend mensen, maar toch is dit de plek waar de Braven's zijn ontworpen. Het bedrijf is nog geen twee jaar oud, heeft zijn hoofdkantoor in Utah en de fabriek in China. Helemaal niet raar dus dat u nog nooit van ze hebt gehoord! Gelukkig is daar dan het MacHelp team, klaar om u bekend te maken met de meest fantastische producten van vandaag.

Braven LC heeft zich in zijn jonge bestaan gespecialiseerd op het maken van geavanceerde speakers. De slogan die hun producten vertegenwoordigt luidt dan ook: "Braven, the world's most talented speaker". De gemiddelde Braven levert fantastisch geluid, is geschikt voor het houden van conference-calls en is als klap op de vuurpijl ook nog eens een draagbare accu. Met een USB-poort is het namelijk mogelijk al uw portable devices op te laden!

De speakers zijn vanwege hun formaat en gewicht ideaal om mee te nemen. Door de lange batterij duur (minimaal 10 uur, Braven 570 tot maximaal 20 uur bij de Braven 650) houdt de speaker het makkelijk een weekend uit. Mede hierom staat de Braven dan ook aangeschreven als een speaker voor onderweg. De Braven is fantastisch voor een dagje strand, een festival bezoek, in de tuin of gewoon een weekendje er op uit.

Braven LC heeft momenteel vijf verschillende Braven's voortgebracht, die allemaal op de markt verkrijgbaar zijn. Naast een instapmodel zijn er drie speakers van de "600-series" en één paradepaard, waar we bij MacHelp helemaal weg van zijn: De Braven BRV-1.

De Braven 570 - instapmodel
Braven-570-greenDit is het goedkoopste product van Braven LC. Voor €119,95 krijgt u een redelijke speaker met een batterij goed voor 10 uur non-stop muziek spelen. De 570 heeft, net als alle Braven's, de functies die de producten van Braven LC zulke geavanceerde speakers maken. De Braven 570 is door ons getest, maar we vinden dat de geluidskwaliteit van dit product te wensen over laat. Er zijn vele speakers op de audio-markt die het afleggen tegen de 570, maar in verhouding tot de Braven Six Series, is het het niet waard een 570 aan te schaffen. Betaal dan die paar tientjes extra voor één van de volgende geweldige producten..

BRAVEN-600-PhoneDe Braven Six Series
De Braven Six Series bestaan uit drie Braven's die alle drie de titel instapmodel ver voorbij gaan. Deze apparaten leveren stuk voor stuk fenomenaal geluid, en hebben allen weer iets extra's ten opzichte van de andere twee.

Braven-600-blackBraven 600 (€139,95) - Het eerste model in de Six Series. De 600 levert een prachtig geluid, heeft de capaciteit om 12 klokuren lang muziek af te spelen of een ander device op te laden en kan gebruikt worden voor hands-free calls. Van de Braven's die wij aanraden is de 600 de goedkoopste speaker, maar dat merkt u wel aan het geluid in verhouding tot de 625s of de 650. De Braven 600 is verkrijgbaar in het donkergrijs of in het rood.

Braven-yellow-625sBraven 625s (€159,95) – De 625s is het tweede model in de Six Series. Gebaseerd op onze testen is het geluid van de 625s niet significant beter dan dat van de 600. Gezien de prijs verwacht je toch zeker een verbetering ten opzichte van dit eerste model. Die is er ook zeker! De 625s heeft veel betere batterij; eentje die 16 klokuren meegaat nadat hij volledig is opgeladen. Daar komt bij dat de 625s een rubberen laag om de behuizing heen heeft, waardoor hij schokbestendig is. De 625s wordt door Braven LC dan ook niet voor niets aangeboden als het actie-bestendige model van de Six Series. Deze Braven is verkrijgbaar in het grijs/groen of het zwart/grijs.

Braven-650Braven 650 (€179,95) – Het laatste model in de Six Series is de Braven 650. Deze speaker overtreft de 625s en de 600 ruimschoots met fenomenaal ruimtelijk geluid. De eerste keer dat wij de 650 testten werden we letterlijk en figuurlijk weggeblazen door het geluid wat uit zo'n klein 'boxje' komt. Naast de geweldige geluidskwaliteit heeft de 650 nog een streepje voor op de 625s en de 600: De batterij-performance is maar liefst 20 klokuren. We zijn ons er van bewust dat de 650 zijn prijs heeft, maar als je portemonnee het trekt raden wij je aan niet te twijfelen tussen de modellen van de Six Series. De 650 steekt er met kop en schouders bovenuit! De Braven 650 is verkrijgbaar in het aluminiumzilver.

Braven-BRV-1-blackDe Braven BRV-1
Braven-BRV-1-blueDe Braven BRV-1 (€179,95) is het product waar iedereen binnen het MacHelp team gek op is. De BRV-1 heeft een totaal ander design dan de rechthoekige Six Series, maar dat maakt hem niet tot een minder product, integendeel! Naast alle gezamenlijke functies van de Braven's is de BRV-1 een oersterk en waterdichte (!) draagbare speaker. Verfilmde tests van de Braven specialisten laten zien dat de BRV-1 kan worden overgoten met water, en vervolgens lekker door speelt wanneer het water uit de box is gelopen. Naast het feit dat de BRV-1 tegen vallen, stoten en water bestand is, is het geluid van deze speaker zo mogelijk nog beter dan dat van de 650! De BRV-1 heeft een stoer design en draagt dat uit door een hele diepe en vette bass voort te brengen in verhouding tot de 650. De BRV-1 is verkrijgbaar in het zwart/grijs of het zwart/blauw.

Het MacHelp team heeft hoge verwachtingen van Braven LC. Momenteel heeft het bedrijf al authorized retailers in Amerika, Europa, Azië en Oceanië. We verwachten, en hopen, dat Braven LC zal doorzetten en een groot aandeel in de audio-wereldmarkt bereikt. Want zeg nou zelf, zo'n jong bedrijf dat nu al deze fantastische speakers levert, kan toch veel meer bereiken? Wij houden Utah in ieder geval watertandend in de gaten. Het plafond is daar nog lang niet in zicht!
Braven-truck

Het MacHelp-team

P.S. Een geschreven verhaal over de Braven is één manier om er mee in aanraking te komen. Wil je de echte beleving van één van de beste en betaalbare speakers van vandaag? Kom dan langs in onze winkel. Het MacHelp team staat voor je klaar.
 
 

Vragen staat vrij!


Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw e-mailadres in

Stel uw vraag
Neem contact met mij op via

Invalid Input

Nieuwsbrief

Wil je de laatste MacTips en aanbiedingen van MacHelp ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Ben je al ingeschreven, maar wil je je gegevens wijzigen. Klik dan hier.
Klik hier om onze helpviewer te downloaden!

Direct contact

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Het servicepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Deze website maakt gebruikt van cookies.