Afspraak maken voor bezoek Apple Store

Afsraak maken Apple StoreWil je een afspraak maken voor de Apple Store? Onze Apple support helpt je graag!

Dat kan via de volgende manieren: Bel met het Apple support nummer 038 - 33 888 40 of loop bij ons binnen in Kampen. Een mail sturen kan natuurlijk ook: support@machelp.nl

 

Tijdens je afspraak in onze Apple Store beantwoorden wij al je vragen 

Je kunt bij ons langskomen of een afspraak maken voor onder andere het volgende:

  • Voor een Apple reparatie zoals je MacBook laten repareren
  • Deskundig ICT advies, niet alleen voor je Apple
  • Je iPad gaat niet meer aan
  • De iPhone werkt trager dan je gewend bent
  • Je bent op zoek naar een nieuwe of refurbished Mac, iPad of iPhone
  • Wanneer je Mac niet meer opstart
  • Voor je Wi-fi problemen
  • Je bent op zoek naar Apple accessoires
  • Je bent op zoek naar een nieuwe printer

 

De voordelen van een Apple Store afspraak

Een afspraak maken voor het bezoeken van onze Apple Store heeft als voordeel dat wij voorbereid zijn op je vragen of problemen en direct het beste advies kunnen geven. Dit kan je tijd schelen en wij kunnen je misschien al vragen stellen waar je zelf nog niet over hebt nagedacht. Wanneer we een afspraak ingepland hebben en we hebben enige tijd nodig om vraagstukken te bespreken hebben we een aparte ruimte ingericht waar we je te woord kunnen staan en te helpen. Maak dus nu een Apple Store afspraak en dan plannen wij voldoende tijd voor je in!

 

Apple Store bezoeken zonder afspraak

Ben je aan het winkelen in het mooie centrum van Kampen dan kun je natuurlijk ook bij ons langskomen zonder afspraak in onze Apple Store.

Onze Apple Store is erop gericht dat wij je zo snel en goed mogelijk kunnen helpen met je vraag. We kunnen je vragen meteen aan de balie behandelen of in onze aparte ruimte zodat we dieper op de vraag in kunnen gaan en je rustig kunnen helpen. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een offerte voor een nieuwe of refurbished iPhone, iPad of MacBook. Een aantal modellen hebben wij vast op voorraad zodat we je meteen kunnen helpen. Mocht het zo zijn dat de vraag niet direct in de winkel behandeld kan worden dan gaan we een afspraak maken zodat wij je alsnog kunnen helpen. Wij kunnen ook bij je bedrijf langskomen om het probleem op te lossen.

Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor je Apple accessoires, iPhone en iPad hoesjes en meer. Mocht het zo zijn dat er iets in ons assortiment ontbreekt dan kunnen we altijd kijken of we het alsnog voor je kunnen bestellen.