Onderwijs

ICT advies voor het onderwijs 

Een van onze specialiteiten is het ondersteunen van de ICT voor onderwijs organisaties. Wij hebben een achtergrond in het onderwijs en helpen daarom graag scholen en andere onderwijsorganisaties in het opzetten en beheren van hun ICT systemen.

Juist binnen een school spelen diverse problemen een rol, die kunnen worden opgelost met een goed werkend ICT systeem. Denk bijvoorbeeld aan de juiste opzet van het netwerk en een intern systeem waarmee de leerlingen opdrachten kunnen maken.

Er is veel mogelijk om met de juiste oplossingen op ICT gebied om het onderwijs te ondersteunen,. Wij kunnen adviseren over ICT op school. Daarnaast kunnen wij nieuwe of refurbished ICT apparatuur leveren. Ook onderhoud en reparatie van ICT apparatuur is bij ons in goede handen. Met MacHelp weet je zeker dat een storing snel verholpen zal zijn. Leerlingen kunnen zich focussen op hun schoolwerk en docenten kunnen zich bezig blijven houden met primaire onderwijstaken in plaats van zich druk te maken over een falend ICT systeem.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakt ICT advies, zodat wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn bij MacHelp. 

 

Wilt je de ICT-omgeving binnen jouw onderwijsorganisatie optimaliseren? Of heb je al apparatuur aangeschaft, maar weet je niet hoe je nu verder moet? Wij kijken vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vragen staat vrij!