Mediahuman Youtube downloader

Het downloaden van video’s is handig. Deze kan je vervolgens als naslagwerk te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een heel archief verzamelen met tips voor het gebruik van programma’s als Photoshop en iMovie. Video’s downloaden kan ook handig zijn wanneer je een presentatie wilt geven maar er geen internet is. Je download de video van het internet en plaatst deze in je presentatie, zo weet je zeker dat je presentatie altijd vlekkeloos verloopt. 

In deze tip laat Machelp support zien dat je heel gemakkelijk video’s kan downloaden van Youtube.

Dit artikel gaat over video's downloaden, wil je een mp3 downloaden klik dan door naar dit artikel: Muziek downloaden: van YouTube naar mp3

De app die we hiervoor gebruiken is een betaalde app, die je voor 20 video’s gratis kan gebruiken. Het gaat om de app Youtube Downloader. Na het gebruik van de demoversie is het mogelijk om een licentie aan te schaffen voor de app.

Wanneer het programma geïnstalleerd is kan je heel eenvoudig video’s downloaden vanaf Youtube.

  • In de eerste stap ga je naar youtube.com via je webbrowser.
  • In youtube ga je zoeken naar de video die je wenst te downloaden.
  • Nu selecteer en kopieer je het webadres die leidt tot de video op youtube.com.
  • Kopieer nu het webadres die je zojuist hebt geselecteerd in de Youtube downloader app.
  • Nu kan je de kwaliteit selecteren die je wil downloaden. Houdt er rekening mee dat de hoogste kwaliteit ook grote bestanden oplevert.
  • Druk nu op de knop start allen of wanneer je een enkele video wil downloaden druk je bij de video op download starten.
  • Wanneer de video klaar is met downloaden kan je klikken op het vergrootglas. Nu kom je bij de video die zojuist is gedownload. Nu kan je de locatie bepalen waar je de video heen wil verplaatsen.

Veel succes én plezier met het downloaden van video’s!