Bekijk je meest beluisterde muziek via Apple Music Replay

Ben jij ook zo benieuwd naar jouw meest beluisterde muziek in een jaar in Apple Music? Onlangs heeft Apple een update uitgebracht waarbij je de meest beluisterde muziek van elk jaar weer terug kan luisteren op je iPhone, iPad of MacBook.


Wanneer je naar https://beta.music.apple.com/replay gaat dan krijg je eerst een overzicht van alle nummers die je het meest hebt beluisterd. Het overzicht dat je krijgt bevat niet alleen de meest afgespeelde nummers. Wanneer je verder kijkt op de site zie je ook nog de meest afgespeelde artiesten van het jaar, je favoriete albums en kan je zelfs terug in de tijd. Dus ben je benieuwd wat je in de afgelopen jaren veel gedraaid hebt, dan kan je dat ook nog eens lekker terug luisteren.


Het activeren van de playlist gaat als volgt: Ga op een computer via je internetbrowser naar de volgende site: https://beta.music.apple.com/replay.

apple music replay

Wanneer je aangekomen bent op de site, klik je bovenin het scherm op “sign-in”. Hier log je in met je Apple id.

apple music sign-in

Wanneer je aangekomen bent op de site kies je voor 'beluister jouw replay-mix'. Nu wordt er een jaarlijst gemaakt aan de hand van jouw meest beluisterde nummers. Zoals hierboven genoemd kan je op deze site ook nog je favoriete albums beluisteren.

apple music replay

Wanneer je jouw lijst wilt toevoegen aan je afspeellijsten van Apple Music, kan je bovenaan in het scherm drukken op 'voeg toe'. Nu wordt de afspeellijst aan je favoriete afspeellijsten toegevoegd en kan je deze altijd terug luisteren.

apple music replay