ICT advies

Voor ICT advies kun je bij MacHelp terecht. Wij werken al jarenlang met verschillende producten in grote organisaties, kleine organisaties en eenmansbedrijven. Wij zijn van alle markten thuis en voorzien je graag van persoonlijk ICT advies dat specifiek bij jouw situatie past. Daarbij maken we onder andere gebruik van Apple producten, van Google Apps for Business en integreren we je Windows-machines in het netwerk. Je krijgt dus een complete oplossing, waarmee je sneller en efficiënter kunt werken. Daar blijft het niet bij. Want wij voorzien je ook van de support die je nodig hebt, zodat uw systeem blijft werken.

Wat kan MacHelp voor je betekenen?

MacHelp is een ervaren ICT-bedrijf met oog voor de organisatie en de mensen die daarin werken. Wij zetten een stabiel ICT-systeem op, onderhouden dit systeem gebruiksvriendelijk en aangepast aan wensen van de medewerkers. Iedere organisatie heeft andere eisen. Daarnaast speelt gebruiksgemak voor medewerkers een belangrijke rol bij ontwerp en gebruik van het ICT-systeem. Een in de organisatie gedragen ICT-oplossing die ook medewerkers past draagt bij aan prettige werkomstandigheden. Wij concentreren ons voornamelijk op gebruiksgemak en bewerken dat bijvoorbeeld door een slimme combinatie van Apple producten en Google Apps for Business. De organisatie flexibiliseert want gebruikers kunnen op ieder moment bij hun bestanden met de Google Apps for Business. Daarnaast is het met Apple producten heerlijk werken. 

ICT advies voor het onderwijs  

Een van onze specialiteiten is het ondersteunen van ICT voor onderwijs organisaties. Wij hebben een achtergrond in het onderwijs en helpen daarom graag scholen en andere onderwijsorganisaties in het opzetten en beheren van hun ICT systemen.

Juist binnen een school spelen diverse problemen een rol, die kunnen worden opgelost met een goed werkend ICT systeem. Denk bijvoorbeeld aan de juiste opzet van het netwerk en een intern systeem waarmee de leerlingen opdrachten kunnen maken.

Er is veel mogelijk om met de juiste oplossingen op ICT gebied om het onderwijs te ondersteunen,. Wij kunnen adviseren over ICT op school. Daarnaast kunnen wij nieuwe of refurbished ICT apparatuur leveren. Ook onderhoud en reparatie van ICT apparatuur is bij ons in goede handen. Met MacHelp weet je zeker dat een storing snel verholpen zal zijn. Leerlingen kunnen zich focussen op hun schoolwerk en docenten kunnen zich bezig blijven houden met primaire onderwijstaken in plaats van zich druk te maken over een falend ICT systeem.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakt ICT advies, zodat wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn bij MacHelp.

 

 

Wilt je de ICT-omgeving binnen jouw onderwijsorganisatie optimaliseren? Of heb je al apparatuur aangeschaft, maar weet je niet hoe je nu verder moet? Wij kijken vrijblijvend met je mee. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

ZZP-er of een bedrijf met meerdere werkplekken of zijn jij en je medewerkers veel onderweg? Wij kunnen jouw ICT-omgeving beheren en optimaliseren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vragen staat vrij!