MacHelp is geopend en bereikbaar tijdens kantooruren. In geval van calamiteiten zijn wij 's avonds te bereiken via een antwoordapparaat of e-mail. In het weekend zijn wij gesloten, maar in overleg zijn wij wel beschikbaar.

Voor ondersteuning hanteren wij de volgende tarieven. Ben je een particuliere klant, dan hanteren wij een supporttarief van €75,00 euro inclusief btw. per uur. Ben je een zakelijke klant, of betreft het expertisewerk (denk dan aan bijvoorbeeld onderhoud aan een server), dan hanteren wij een supporttarief van €85,00 euro excl. btw. per uur. Je betaalt de tijd dat we voor jou bezig zijn en hanteren geen starttarief. Binnen Kampen hanteren wij geen voorrijkosten, buiten Kampen rekenen wij €0,70 euro excl. btw. per KM.

Maar voor iedere situatie geldt; bel ons gerust en stel je vraag! Misschien is het een vraag met voor ons een kort antwoord. Moeten we er wat dieper induiken dan laten wij je dit altijd even weten. Natuurlijk mag je ook langskomen in ons servicepunt aan de Geerstraat 24 te Kampen.

Wil je ondersteuning ontvangen zonder dat je na hoeft te denken over de facturen? Vraag ons dan eens naar onze supportcontracten.

Vragen staat vrij!