Apple heeft geconcludeerd dat in sommige gevallen de afneembare adapter van je lader stukjes kunnen afbreken waardoor je mogelijk een schok kunt krijgen.

Apple heeft een vervangingsprogramma gelanceerd voor de ‘Duckheads’, (dit is het afneembare gedeelte van je iPad of MacBook adapter). 

Om te achterhalen of je adapter ook binnen het omruil programma valt kun je de volgende stappen ondernemen.Als u het onderdeel van je adapter afschuift dan kun je een code zien. Bestaat deze uit 4 of 5 cijfers? Dan heb je het recht om je adapter om te ruilen. Nieuwe pluggen, met een duidelijke landcode zoals EUR, KOR, AUS, ARG of BRA zijn veilig.

OnveiligVeilig
               Onveilig                                                Veilig
 

Waar kan ik het makkelijkst terecht?


Via https://selfsolve.apple.com/012016/ kun je jouw product aanmelden. Je moet het land selecteren en vervolgens het serienummer van uw apparaat invoeren.

Lees: hoe vind ik mijn serienummer? https://support.apple.com/nl-nl/HT204308)

Je kunt daarna je adresgegevens invullen en Apple zal je dan het vervangende product toesturen. In dezelfde doos waarin de vervanging aankomt kun je het  aangemelde product dat is vervangen terugsturen.

Heb je hulp nodig, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0383388840

Vragen staat vrij!