De kinderen van het orthopedagogisch dagcentrum de Klimop in Kampen hebben wij dinsdag een iPad geschonken. Op de beursvloer Tohopesate hebben we de begeleiders gesproken van deze kinderen en zijn we tot een mooie match gekomen.
Nu was de tijd om de match om te zetten in daden!
We werden warm onthaald en verrast door het enthousiasme van de kinderen. Alles was gezellig aangekleed met slingers en ballonen.

Voor de kinderen was het een feest, maar ook een spannend moment. De dag verloopt  natuurlijk voor hun heel anders als normaal: fotocamera's, slingers, andere mensen en nieuwe spullen maakt veel indruk op ze.
Outlook groenprojecten had ook een match gemaakt op de beurs en opende als eerste de nieuwe speelgoedbox die zij hadden gemaakt voor het speelgoed bij de zandbak.

dennisenmartijnDaarna gingen we naar binnen en heeft Dennis Bijl de iPad overhandigt aan de kinderen. Marijn mocht als eerste er mee aan de slag en heeft de eerste foto's erop gemaakt.
Een iPad is een goed hulpmiddel bij de ontwikkeling van de kinderen. Ze kunnen er allerlei educatieve spelletjes op doen en gekke dingen als foto's en filmpjes en muziek maken.
Dennis Bijl heeft met de kinderen van de Klimop een selfie gemaakt.
Als afsluiting was er nog een feestje met lekkers en hebben de kinderen nog mooi gezongen voor ons.


We zijn blij dat wij wat voor deze kinderen hebben kunnen betekenen en wensen hun heel veel plezier met de iPad!

ipadselfie

Vragen staat vrij!