Dat je het scherm van je nieuwe Mac via je Apple TV kan tonen wist je natuurlijk al.


Maar wanneer je een oude Mac had of een PC dan was dit niet mogelijk.
Airsquirrels.com heeft hier de oplossing voor. Zij claimen dat iedere Mac vanaf Mac OS X 10.6.8 en iedere PC vanaf Windows XP ook het scherm kan projecteren via de Apple TV op je televisie. Wij hebben dit getest en het werkt. Wanneer je Mac of PC niet al te krachtig is dan moet je er geen wonderen van verwachten maar een presentatie met Powerpoint zonder al te veel animaties moet gewoon lukken.


Maar Chromebook stond een beetje alleen, er was geen mogelijkheid om je scherm te delen via Apple TV naar je grote Flatscreen in je woonkamer of op je kantoor.

Airsquirrels.com hebben de versie van Airparrot uitgebreid naar de Chromebook. Je kunt nu ook Airparrot voor ChromeOS verkrijgen. Met Airparrot kun je dus niet alleen schermen van applicaties delen maar ook je volledige scherm. Ook kun je kan het scherm delen naar een Mac of PC waar Reflector op is geïnstalleerd. Reflector draait zelfs op een Android toestel.

Airparrot voor Chromebook kost je €7,49 en is verkrijgbaar in de Chrome web store.

Airparrot voor Mac of PC kost je $9.99 en is online verkrijgbaar. Ook zijn er volume licenties te verkrijgen wat voor scholen weer erg interessant is.

Heb je interesse in oplossingen voor je onderwijs instituut of bedrijf?
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Vragen staat vrij!