Wanneer je een factuur hebt ontvangen van een onbekend bedrijf omtrent een domeinregistratie dan is de kans groot dat het hier gaat om een nep factuur. Op zich is er wettelijk niks mis met de factuur want wanneer je de kleine lettertjes leest dan zie je dat het een aanbieding is. Zie de screenshot hieronder.

Refurbished-iPhone X

In ons servicepunt krijgen we vaak de vraag of het verstandig is om een refurbished of een nieuwe iPhone te kopen. In deze blog leggen we uit wat nu precies de voor- en tegenargumenten zijn om een refurbished of een nieuwe telefoon te kopen. Vanuit onze klanten zien we een enorme groei in refurbished apparaten omdat men niet meer 900 euro of meer wil uitgeven aan een iPhone. Wij proberen om klanten op de best mogelijke wijze te adviseren welke telefoon het beste bij diegene past dit kan refurbished zijn maar ook nieuw.

iPad Pro 2018

Onze eerste reactie bij MacHelp  is dat de nieuwe iPad Pro supersnel is en dat we erg blij worden van het nieuwe design. Je hebt nu echt een iPad in de handen.

De consumentenbond heeft op dinsdag 27 februari een onderzoek naar buiten gebracht over refurbished toestellen.

Update! De Tw!stApp heeft gewonnen, je kan en hoeft niet meer te stemmen.

Beste MacHelp relatie,

We willen graag een beroep op je doen, breng je stem uit op de Twist App via deze link: (link werkt niet meer)

Wauw dat is gaaf! @Apple heeft nu ook een Instagram account en eentje waar jij ook aan mee kan doen!

Ben je benieuwd naar de nieuwe features in macOS High Sierra?

Ja deze tweet moest ik even delen met jullie. @freddyschinkel is een van de top fotografen in Kampen en ver daarbuiten. Tevens vader van onze Felmen @felmenschinkel (Al jaren werkzaam bij @MacHelp.

Tijdens de All things digitall conferentie van 2005 geeft Steve Jobs een demo van de iPod en laat daar mogelijkheden van de podcast zien.

De medewerkers van MacHelp wensen je fijne kerstdagen en een voorspoedig kleurrijk liefdevol jaar toe.

Apple heeft geconcludeerd dat in sommige gevallen de afneembare adapter van je lader stukjes kunnen afbreken waardoor je mogelijk een schok kunt krijgen.

Apple heeft een vervangingsprogramma gelanceerd voor de ‘Duckheads’, (dit is het afneembare gedeelte van je iPad of MacBook adapter). 

Om te achterhalen of je adapter ook binnen het omruil programma valt kun je de volgende stappen ondernemen.

Op 9 september kondigde Apple een groot aantal nieuwe producten aan. Waaronder de nieuwe iPhone 6s en de iPhone 6s Plus, de iPad Pro, de vierde generatie Apple TV en nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch. Heeft u het event gemist? Geen probleem, wij zetten alle belangrijke informatie voor u op een rij.

De kinderen van het orthopedagogisch dagcentrum de Klimop in Kampen hebben wij dinsdag een iPad geschonken. Op de beursvloer Tohopesate hebben we de begeleiders gesproken van deze kinderen en zijn we tot een mooie match gekomen.
Nu was de tijd om de match om te zetten in daden!
Maandag 8 juni heeft Apple zijn befaamde WWDC evenement gehouden. Hierin zijn weer een aantal interessante ontwikkelingen gepresenteerd. MacHelp zet voor u de belangrijkste ontwikkelingen op een rij.

Er is geen énkel bedrijf dat zó succesvol is als Apple, maar hoe komt dat eigenlijk?
MacHelp zet 5 redenen op een rij voor u.

De Stentor heeft vandaag (23 maart 2015) een leuke advertorial geschreven over MacHelp in Kampen. Na de klik kun je het artikel lezen over ons mooie bedrijf. Tevens staan we ook in het huis aan huis blad kampen.nl
Nog niet helemaal bekend met MacHelp? Wat doen we allemaal? Wat is onze visie?
In deze bedrijfsfilm wordt het allemaal duidelijk!
Klik op de lees meer knop voor de film!
De gouden MacBook en Apple Watch
Maandag 9 maart 18:00 uur nederlandse tijd vond de Keynote plaats waar de Apple Watch gelanceerd werd. Ook bleken er geruchten te zijn omtrent een nieuwe MacBook. De MacBook was dus ook een feit. Een super dun apparaat met een nieuw toetsenbord en een nieuw ontwikkeld trackpad.
Wat opviel waren de vele promotie video's die Apple had gemaakt omtrent de producten.

MacHelp heeft de video's voor jou verzameld op 1 plek zodat je nog een keer kan nagenieten.
Waar zouden wij als MacHelpers zijn zonder onze tools om u als klant goed te kunnen helpen. 
In deze infographic laten we onze onmisbare tools zien.
Wij krijgen wel eens de vraag waarom MacHelp met Google producten werkt zoals Google Apps for Work. Apple en Google is toch water en vuur? MacHelp is toch heel erg Apple? Ja, dat klopt maar wij hebben altijd bewust gekozen om zelfstandig te blijven en niet Apple Authorized Reseller te worden.
Wij willen zelfstandige keuzes blijven maken zonder dat een externe partij onze keuzes dwingt te maken.

Dat je het scherm van je nieuwe Mac via je Apple TV kan tonen wist je natuurlijk al.


Maar wanneer je een oude Mac had of een PC dan was dit niet mogelijk.
Airsquirrels.com heeft hier de oplossing voor. Zij claimen dat iedere Mac vanaf Mac OS X 10.6.8 en iedere PC vanaf Windows XP ook het scherm kan projecteren via de Apple TV op je televisie. Wij hebben dit getest en het werkt. Wanneer je Mac of PC niet al te krachtig is dan moet je er geen wonderen van verwachten maar een presentatie met Powerpoint zonder al te veel animaties moet gewoon lukken.

A.s. Zaterdag 25 oktober tijdens de Leuk Lange Zaterdag, 3D Demonstraties bij MacHelp!

A.s. Zaterdag 25 oktober tijdens de Leuke Lange Zaterdag bij MacHelp!


Tijdens de Leuke Lange Zaterdag a.s. is er ook tijd voor de MacTips van MacHelp!

Vragen staat vrij!