Office pakket van Google Workspace

Google Office pakket

Google Docs, Spreadsheets en Presentaties stellen je in staat zonder het installeren van software documenten te maken, te delen en samen te werken op een zeer efficiënte wijze.

Google Docs
Voor het maken van documenten heeft Google Workspace een fantastische applicatie ontwikkeld namelijk Google Docs. Google Docs is de tegenhanger van Microsoft Word. Het grote voordeel van Google Docs is dat het speciaal gericht is op het online bewerken en delen van de bestanden. Zo kan je met je collega’s tegelijk werken in eenzelfde document en zelfs chatten wanneer je in hetzelfde document zit. Alles draait om het samenwerken met je collega’s en zo het beste in je bedrijf naar boven te halen.

Google spreadsheets
Voor het maken van spreadsheets heeft Google de app Google Spreadsheets uitgebracht. Google Spreadsheets is een krachtige app waarbij je vele overeenkomsten herkent vanuit Microsoft Excel. Google Spreadsheets onderscheid zich ten opzichte van Microsoft Excel net zoals in Google Docs in het samenwerken. Ook hiermee kan je met meerdere personen tegelijk werken in een document. Uiteraard werkt Google Spreadsheets gewoon samen met de bekende bestandsformaten.

Andere handige programma’s
Naast Google Docs en Google Spreadsheets heeft Google nog een aantal fantastische programma’s waar je samen je content mee kan maken. Zo kan je formulieren maken met Google Formulier, presentaties met Presentaties, een simpele website creëren met Google Sites, een app maken met App Maker en je notities bijhouden met Google Keep.

© Google Doodle