Google Workspace Communicatie

Google communicatie

Google's communicatie apps zorgen ervoor dat je op een simpele manier je collega’s en anderen kunt bereiken door middel van e-mail, chat, voice (voip), beeldbellen en agenda.

Google biedt op het gebied van communicatie hele krachtige apps die zich hebben bewezen bij het grote publiek. Een van de meest krachtige apps is gmail. Gmail is een van de meest populaire apps op de wereld om je mail mee te openen.

Naast de Gmail app maak je binnen het Google Workspace pakket ook gebruik van de Google Agenda. De Google agenda is een handige app om je agenda bij te houden, om je agenda te delen met collega's, om gezamenlijke afspraken te maken en uitnodigingen voor meetings te delen met anderen (ook naar Microsoft gebruikers).

Naast de twee wel bekende apps zijn er ook twee minder bekende apps die op het gebied van communicatie heel handig kunnen zijn. Zo kan je via Google Hangouts chatten en beeldbellen met je collega’s om ze snel te bereiken. Wanneer je ook graag zou willen bellen door middel van je Google Workspace account is het zelfs mogelijk om met een speciaal nummer te bellen via Google Voice. Google Voice zorgt ervoor dat je op meerdere apparaten kan bellen via je eigen nummer. Je bent dus altijd bereikbaar wanneer er een internetverbinding is.

Copyright - google.nl © Google