Google Workspace Communicatie

Google communicatie

Google Apps
Google communicatie apps zorgen ervoor dat je op een simpele manier je collega’s en anderen kunt bereiken door middel van e-mail, chat, voice (voip), beeldbellen en agenda. Google biedt op het gebied van communicatie hele krachtige apps die zich hebben bewezen bij het grote publiek. 

Gmail
Een van de meest krachtige apps is gmail. Gmail is een van de meest populaire apps op de wereld om je mail mee te openen. Je kunt overal, vanaf elk device, inloggen op je Gmail account en je e-mails raadplegen. 

Google agenda
Binnen het Google Workspace pakket kan je ook gebruik maken van de Google Agenda. De Google agenda is een handige app om je agenda bij te houden, om je agenda te delen met collega's en om gezamenlijke afspraken te maken en uitnodigingen voor meetings te delen met anderen (ook naar Microsoft gebruikers).

Google Hangouts
Nog een app die op het gebied van communicatie heel handig kan zijn is de Google Hangouts app. Via Google Hangouts kun je chatten en beeldbellen met je collega’s. Super handig en effectief. Helemaal wanneer er veel vanuit huis gewerkt wordt. 

Google Voice
Wanneer je ook graag zou willen bellen door middel van je Google Workspace account is het zelfs mogelijk om met een speciaal nummer te bellen via Google Voice. Google Voice zorgt ervoor dat je op meerdere apparaten kan bellen via je eigen nummer. Je bent dus altijd bereikbaar wanneer er een internetverbinding is.

Dit klinkt allemaal wel erg handig! Neem contact met mij op voor meer informatie.

Aanvraag voor meer informatie

Laat aan ons je naam weten

Laat ons je email adres weten

Invalid Input

Copyright - google.nl © Google