Google Workspace

Wat is Google Workspace?

Google Workspace, voorheen bekend als G Suite, is alles wat je nodig hebt om optimaal te werken vanaf één online ICT locatie!

Google Workspace is de verzamelnaam voor alle online tools van Google die voor jouw bedrijf van waarde kunnen zijn. Denk hierbij niet alleen aan de zakelijke e-mail voor je bedrijf, maar ook aan alle online programma’s als Agenda, Drive, Docs, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren. Deze programma's zorgen ervoor dat je gemakkelijk met je medewerkers kunt samenwerken! Zo kun je tegelijkertijd in hetzelfde Docs bestand werken en zijn de bestanden in Google Drive voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit op welk apparaat jullie werken, want Google Workspace is via de Cloud zowel beschikbaar op je iPad, iPhone, Macbook alsook op Windows laptops en computers.

Lees meer over de Google Workspace training
Google Workspace © Google

De voordelen van Google Workspace

Werken met Google Workspace heeft vele voordelen. We zetten ze hieronder even overzichtelijk onder elkaar.

  • Het grootste voordeel: je kunt alle programma’s waar je mee werkt overal raadplegen vanaf je Google account. Op je computer (MacBook of Windows), op je telefoon (iPhone of Android toestel en/of op je tablet. Je logt in op je Google account en hebt overal dezelfde gegevens beschikbaar.  

  • Je online werklocatie wordt volledig op maat ingericht. Je bepaalt zelf wie er toegang krijgt tot bepaalde programma’s en met wie je welke documenten wilt delen. 

  • Privacygevoelige bestanden kun je bewaren in de Google Vault; de digitale kluis van Google waarin al je data veilig wordt opgeslagen. De overige documenten worden bewaard in Google Drive. Zo voorkom je dat je een collega op een vrije dag moet lastig vallen, omdat je een bestand nodig hebt dat niet op jouw computer staat.

  • Via de Google werkplek heb je overal en altijd toegang tot contacten, gegevens en e-mails. Gezien er tegenwoordig steeds vaker thuis gewerkt wordt is dit wel zo handig. Google Workspace verhoogt uiteindelijk de productiviteit van jouw medewerkers!

  • Met Google Workspace blijf je gemakkelijk in contact met je collega’s. Even chatten via Hangouts of liever videobellen? Het kan allemaal!

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van Google Workspace.  

Neem daarvoor contact met mij op!

Installeren en implementeren Google Workspace

MacHelp is officieel Google Reseller en daarmee een betrouwbare partner voor jou of jouw bedrijf om Google Workspace op de juiste manier te implementeren, gebruikers te instrueren door middel van de Google Workspace training en te ondersteunen. 

Door middel van persoonlijk contact kunnen wij je voorzien van het beste advies omtrent het gebruik van Google Workspace. We bieden altijd maatwerk. Zo zorgen wij ervoor dat je zorgeloos van start kan gaan met Google Workspace.

Ja, ik wil Google Workspace laten installeren.
Google Workspace

Google Workspace voor stichtingen & non-profitorganisaties

Ben jij de eigenaar van een stichting of een andere non-profit organisatie mét ANBI vermelding? Dan kan MacHelp je ondersteunen bij het aanvragen en inrichten van Google Workspace. Wij kunnen je adviseren bij het uitrollen van de digitale werkplek en eventueel het beheer op ons nemen. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken! Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op!