Google Workspace Beveiliging privacy en beheer

Beveiliging, privacy en beheer

De belangrijkste keuze voor een cloud oplossing voor jouw organisatie is beveiliging, privacy en beheer. Google's Admin Console, Google Vault en Mobile Device Management bieden de beste beveiligings tools voor jouw organisatie.

Voor het optimaal benutten van beveiliging, privacy en het beheer is MacHelp jouw perfecte partner. Omdat MacHelp dagelijks de moeilijkste vraagstukken oplost hoef jij niet meer het wiel uit te vinden. Google’s Admin Console zorgt ervoor dat wij jou optimaal kunnen helpen bij al jullie vraagstukken. 

Het aspect beveiliging vinden we belangrijk om uit te lichten. Google is een bedrijf dat toonaangevend is, zelf geven ze hierbij aan dat het gaat met de focus op beveiliging. Google is volledig gebaseerd op de cloud. Ze zijn begonnen in de cloud en zijn nog steeds actief in de cloud. Het grote voordeel hiervan is dat Google precies weet welke beveiligings kwesties hierbij komen kijken en hier dus ook op in kan spelen.

Omdat Google een van de grootste bedrijven ter wereld is, is privacy een belangrijk punt. Wanneer je gebruik maakt van Google Workspace garandeert Google dat alle gegevens ook echt van jou zijn. De gegevens worden niet verkocht aan derden. Ook zal je geen advertenties ontvangen.

© Google