Wat is G Suite?

Wat is G Suite?

Alles wat je nodig hebt om optimaal te werken. Werkt op je iPad, iPhone, Mac en Windows.

G Suite is een verzameling online programmatuur van Google, Deze bestaan oa. uit  Gmail, Docs, Spreadsheets, Presentaties, Tekeningen, Google Drive en Agenda, waarmee al je medewerkers gemakkelijk samenwerken. Al deze producten zijn in de Cloud op al je  apparaten zoals je MacBook, Windows laptop, iPhone, iPad ed.  toegankelijk om het samenwerken op verschillende locaties te vereenvoudigen. 

 

Google Docs beschikt over uitgebreide samenwerking functies die het mogelijk maken om live in hetzelfde document te werken met meerdere gebruikers. Daarnaast worden alle bestanden automatisch online opgeslagen in de Google Drive, zodat je altijd bij alle bestanden kunt. Is er iemand een dagje niet, dan hoef je niet op zoek te gaan naar de harde schijf of home directory waar de bestanden zijn opgeslagen. Je hebt via Google Drive direct toegang tot gedeelde bestanden. Google Documenten is daarnaast ook gewoon een volwaardige online office suite om je medewerkers beschikking te bieden over de functies die ze gewend zijn. 

Naast de tekstbewerker Docs bestaat G Suite uit de applicatie Spreadsheets wat vergelijkbaar is met Microsoft Excel en Presentaties wat compatibel is met Powerpoint. Deze cloud applicaties zijn ook weer onderling integreerbaar. 

Gmail is een uitgebreide mailclient waarin de app Contactpersonen kan worden geïntegreerd. Met Agenda zijn afspraken maken delen en ontvangen een stuk makkelijker.

 

Geïnteresseerd in G-Suite? Wij geven G-Suite trainingen om jou en je bedrijf op een nieuwe en effectieve manier te laten samen werken van afstanden of vanuit je kantoor. 
klik hier voor onze G-Suite training.

 

Uiteraard zijn deze toepassingen compatibel met andere bedrijven die niet met G Suite werken.

 

G Suite voor non-profit/educatie

Heb je een stichting of een andere non-profit organisatie met een ANBI vermelding? Dan kan MacHelp je helpen om G Suite aan te vragen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

G Suite biedt interessante oplossingen voor jouw onderwijs organisatie. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Of lees hier meer op onze mini website over
communicatie apps die worden aangeboden door G-Suite en gebruikt kunnen worden in jouw non-profit/educatie organisatie.

Start goed in je eentje

Een eenvoudige betaalbare oplossing voor jouw organisatie

MacHelp kan je adviseren bij het uitrollen van de G Suite en eventueel het beheer op zich nemen. Je hebt dan nergens
omkijken meer naar. Wij stellen alles voor je in, zorgen voor de scholing door middel van de G Suite cursus en blijven je daarna ondersteunen met support. Een eenvoudige betaalbare
oplossing voor jouw organisatie dus.

Meer lezen over de mogelijkheden die Machelp jou bied bij het optimaal benutten van beveiliging, privacy en het beheer voor
jouw organisatie? klik dan hier!

Ondersteuning en Implementeren van G Suite

MacHelp is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning op G Suite. Je kan bij ons terecht voor al je vragen met betrekking tot G Suite. Bel gerust ons telefoonnummer 038-3388840 en je zal worden geholpen door een van onze enthousiaste medewerkers.

Ook helpt MacHelp je graag bij het opzetten en uitrollen van G Suite voor jouw bedrijf. Wij adviseren je bij het maken van de juiste keuzes bij inzet van de G Suite. Met ons maatadvies heb je de meest werkzame resultaten met de G Suite. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met  één van onze adviseurs. 

Kosten besparen en sneller werken met G Suite

MacHelp een G Suite zorgen ervoor dat je efficiënter kunt werken

Ben je op zoek naar flexibele, makkelijke en geldbesparende kantoor applicaties waarmee de medewerkers van je bedrijf samen kunnen werken? Ga dan werken met G Suite, een verzameling beveiligde, samenwerkende apps van Google die te gebruiken zijn op je computer, telefoon en tablet. Een ideale oplossing voor een bedrijf dat graag wil dat iedereen altijd verbonden is en bij de juiste bestanden kan, zonder moeilijke en dure servers aan te schaffen of andere prijzige onderhoudskosten te betalen. G Suite is gemakkelijk in het gebruik en in het beheer en kost daarnaast ook flink minder dan andere oplossingen. 
Meer lezen over de productiviteit van de G Suite apps? Klik dan hier om naar de mini website te gaan.

Met G Suite bespaar je waarschijnlijk geld ten opzichte van het pakket dat nu wordt gebruikt. 

kosten besparen en sneller werken met g-suite
MacHelp G Guite Authorized reseller

Vragen staat vrij!