Ben je op zoek naar een flexibele, makkelijke en geldbesparende kantoorapplicaties waarmee jouw medewerkers samen kunnen werken? Bekijk dan ook zeker de G Suite, een verzameling beveiligde, samenwerkende apps van Google die te gebruiken zijn op je computer, telefoon en tablet. Een ideale oplossing voor een bedrijf dat graag wil dat iedereen altijd verbonden is en bij de juiste bestanden kan, zonder moeilijke servers aan te schaffen of andere prijzige onderhoudskosten te betalen. G Suite is gemakkelijk in het gebruik en het beheer en kost daarnaast ook flink minder dan de concurrentie. Daarmee bespaar je waarschijnlijk geld ten opzichte van het pakket dat je nu gebruikt. MacHelp kan je adviseren bij het uitrollen van de G Suite en eventueel het beheer daarvan op zich nemen. Je hebt dan nergens omkijken meer naar. Wij stellen alles voor je in en blijven je daarna ondersteunen met support.

Wat is de G Suite?

De G Suite is een verzameling online producten van Google, namelijk Gmail, Google Documenten, Google Presentatie, Google Spreadsheet, Google Draw, Google Drive en Agenda, waarmee jouw medewerkers gemakkelijk samenwerken. Al deze producten zijn gewoon online en op mobiele apparaten toegankelijk om het samenwerken op verschillende plekken te vereenvoudigen. Google Documenten beschikt over uitgebreide samenwerkingsfuncties die het mogelijk maken om live in hetzelfde document te werken met meerdere gebruikers. Daarnaast worden alle bestanden gewoon online opgeslagen in de Google Drive, zodat je altijd bij alle bestanden kunt. Is er iemand een dagje niet, dan hoef je niet op zoek te gaan naar de harde schijf of homedirectory waar de bestanden zijn opgeslagen. Je hebt via Google Drive direct toegang tot gedeelde bestanden. Google Documenten is daarnaast ook gewoon een volwaardige online office suite om je medewerkers beschikking te bieden over de functies die ze gewend zijn. Naast een tekstbewerker bestaat Google Documenten uit een applicatie voor spreadsheets en voor presentaties, zodat je in één keer klaar bent. Gmail is een uitgebreide mailclient waarin het adressenbestand kan worden geïntegreerd. Met gedeelde agenda’s is afspraken maken en delen een stuk makkelijker. Een eenvoudige betaalbare oplossing voor jouw organisatie.

G Suite uitrollen

MacHelp helpt je graag bij het opzetten en uitrollen van de G Suite voor jouw bedrijf. Wij adviseren je bij het maken van de juiste keuzes bij inzet van de G Suite. Met ons maatadvies heb je de meest werkzame resultaten met de G Suite. Bij vragen kun je contact opnemen met MacHelp voor een vrijblijvend advies.

Vragen staat vrij!