Heb je een vraag over een geleverd product of dienst van MacHelp?
Neem contact met ons op via telefoon 038-3388840 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar je kan natuurlijk ook onze vestiging bezoeken in Kampen.

Heb je een klacht?
Allereerst onze oprechte excuses! Wij vinden dat heel erg vervelend voor je dat je niet tevreden bent.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. MacHelp levert diensten om je te helpen, maar zoals het er naar uit ziet ben je nu niet goed geholpen. Wij hebben ergens een totale miskleun gemaakt. Je bent daar dan de dupe van en dat mag uiteraard niet gebeuren.

Wij lossen de klacht graag voor je op. Dat lukt ons het snelst wanneer je telefonisch contact opneemt met onze klantenservice via 038 33 888 40. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je klacht zal binnen 5 werkdagen worden beantwoord.

Ben je niet tevreden met het antwoord? Dan mag je contact opnemen met de eigenaar van MacHelp. U kunt hem bereiken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen 5 werkdagen ontvang je hier antwoord op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de afdeling support (038 33 888 40) en vragen naar Dennis Bijl. Komen we er samen niet uit dan is het mogelijk om je klacht aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/ ) voor te leggen.

Vragen staat vrij!