MacHelp: specialist in Apple producten

Onze specialisten hebben stuk voor stuk een Apple-hart en passie voor Apple-producten. Simpelweg doordat de hardware en software van Apple ons het beste bevalt.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Het aanschaffen van jouw favoriete Apple product
    Wij verkopen alle Apple producten, zowel nieuw als refurbished. Neem een kijkje in onze MacStore of maak een afspraak in onze Apple Store in Kampen;

  • De reparatie van jouw Apple apparaat
    Ons technische team staat klaar voor de reparatie aan jouw iPad, iPhone, MacBook en iMac. Wij mogen officiële Apple garantie werkzaamheden aannemen. Jouw apparaat is bij ons dus in goede handen. Klik hier voor meer informatie over de reparatiemogelijkheden.

  • Apple support
    We begrijpen als geen ander dat het frustrerend kan zijn wanneer je MacBook niet meer werkt, of wanneer je ergens niet uitkomt op je iMac. Om ons enthousiasme voor Apple ook op jou over te brengen kunnen we jou ondersteunen bij kleine of grote problemen middels support en reparatie. Onze liefde voor het merk gaat namelijk gepaard met een passie om jou te helpen met je ICT-vragen. Lees hier meer over alle mogelijkheden van support.

Refurbished producten

Bij MacHelp kan je terecht voor Refurbished Apple Producten. Refurbished producten zijn net als tweedehands producten eerder gebruikt. Refurbished betekent ‘gerenoveerd/gereviseerd’. Het verschil tussen een tweedehands product en een refurbished product is dat de apparaten helemaal gecheckt en schoongemaakt zijn voordat deze opnieuw worden aangeboden. Wanneer het nodig is worden ze voorzien van een nieuwe onderdelen of een nieuwe batterij. Ook wordt het geheugen gewist en wordt een upgrade uitgevoerd naar het laatste besturingssysteem.

Goedkoop en duurzaam
Refurbished producten zijn beter voor het milieu en goedkoper, dus goed voor de portemonnee. Je geeft een product dat nog goed functioneert een tweede leven. Doordat er jaarlijks nieuwe Apple producten op de markt en worden aangeschaft zijn er veel apparaten die nog goed werken maar ‘verouderd’ raken. Door een refurbished apparaat te kopen komt deze niet bij het afval terecht en draag je direct bij aan een beter milieu. 

Aanbod refurbished producten MacHelp
Bij MacHelp kan je terecht voor alle refurbished Apple apparaten: iPhones, iPads en verschillende type Macs die op voorraad zijn. Je krijgt daarbij altijd tot twee jaar garantie, ook zakelijk. 

Wij helpen je graag om een goede keuze te maken uit ons refurbished aanbod. 

Neem daarvoor gerust contact met ons op.