iPhone reparatie en herstel bij de MacHelp Repair Store

Liever eerst contact met onze Apple Support? 038-3388840

Of neem contact op via onderstaand formulier, dan inventariseren wij wat wij kunnen doen voor je iPhone reparatie

iphone reparatie, iphone laten reparereniPhone reparatie is een specialiteit van MacHelp. Wij repareren allerlei oude, zoals de iPhone 5, en nieuwe Apple iPhones die binnen de garantie van Apple vallen of buiten de garantie. Wij mogen dus officiële Apple garantie werkzaamheden aannemen. Ook ook simpele herstel- en vervangingswerkzaamheden voeren wij uit, zoals een iPhone 6 batterij vervangen.
 

Onze voordelen

  • Vrijblijvend langskomen in Kampen zonder afspraak
  • Specialistisch Apple advies
  • Vooraf kostenindicatie wanneer buiten garantie valt
  • Afhandeling verzekeringsschade
  • Herstel met alleen nieuwe en originele Apple onderdelen
  • Lage iPhone reparatie kosten
  • Niet tevreden, geld terug

 

Je iPhone laten repareren met originele nieuwe onderdelen

Als je jouw iPhone laat repareren dan wil je natuurlijk wel dat dit nauwkeurig en zorgvuldig gebeurt. Daarom werkt onze Apple reparatie centrum met het meest geavanceerde gereedschap om op een duurzame manier jouw iPhone te kunnen repareren. Zo kunnen wij reparaties uitvoeren die meestal alleen door Apple zelf kunnen worden gedaan. Natuurlijk werken wij bij reparaties met alleen de beste onderdelen, zodat je zeker weet dat jouw iPhone op een zorgvuldige manier wordt gerepareerd en het hoogwaardige niveau behouden blijft. Dit alles maakt onze Apple Reparatie centrum de meest gespecialiseerde van Nederland.

 

iphone reparatie kosteniPhone reparatie kosten - laten repareren of niet?

De iPhone reparatie kosten zijn bij MacHelp relatief laag vanwege onze productkennis waardoor wij een iPhone snel kunnen repareren. Natuurlijk ontvang je vooraf een inschatting van de kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt staan. Hiermee kun je zelf bepalen of je je iPhone laten repareren de investering waard vindt. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren als de kostprijs van te vervangen onderdelen en hoe ingewikkeld de iPhone reparatie is. Mochten de kosten te hoog zijn, dan hebben wij ook uitstekende alternatieven in de vorm van refurbished iPhones. Soms zijn de kosten van een gereviseerde iPhone net zo hoog als je eigen iPhone laten repareren. Bij ons informeren we je over beide mogelijkheden en de keuze is altijd aan jou.

 

Bezoek onze Apple Repair Store in Kampen

Twijfel je of bijvoorbeeld je iPhone nog te repareren valt? Bezoek onze Apple Repair Store in Kampen en neem je kapotte Apple iPhone mee zodat wij kunnen inventariseren wat de mogelijkheden zijn om deze te laten herstellen.

Wij helpen je graag verder en geven ook een tijdsindicatie, zodat je weet hoe lang je ongeveer moet wachten. Kleine reparaties kunnen vaak binnen een dag worden uitgevoerd, maar voor grote reparaties hebben we soms meerdere dagen nodig. Als dat het geval is wordt dat natuurlijk altijd aangegeven voordat we beginnen. Je weet dan tijdig waar je aan toe bent. Wat voor iPhone je ook wilt laten repareren, bij de MacHelp Apple Reparatie Winkel is het mogelijk!

apple reparatie store, apple repair store


Gerelateerde informatie: Apple reparatieiPad reparatieiMac reparatieMacBook reparatie

Vragen staat vrij!