Apple Reparatie Store Kampen - Apple laten repareren bij MacHelp

Bel gerust met onze Apple Reparatie Service: 038-3388840

Of neem contact op via onderstaand formulier, dan inventariseren wij wat onze monteurs voor je kunnen doen 

Apple reparatie is een specialiteit van MacHelp. Wij repareren oude vintage Apple producten zoals de iPhone 4S en 5, de MacBook Air en MacBook Pro uit 2012 en iMacs uit 2011, maar ook nieuwe producten die binnen de garantie vallen. Onze monteurs mogen dus officiële Apple garantie werkzaamheden aannemen en zijn een erkende Apple reparatie partner. Je hoeft dus niet eerst een garantie check uit te voeren, wel zo prettig! Je kan bij ons onder andere terecht voor: iPhone reparatie, iPad herstellen, MacBook reparatie en iMac laten repareren. Maar ook simpele herstel- en vervangingswerkzaamheden voeren wij uit in onze Apple repair centre, zoals een iPhone 6 batterij vervangen of een kapotte iPad scherm vervangen.

Apple reparatie van telefoon Apple reparatie van telefoon

De voordelen van onze Apple reparatie service

  • Vrijblijvend langskomen in Kampen zonder afspraak.

  • Vintage Apple Product Reparatiedienst 

  • Vooraf kostenindicatie wanneer buiten garantie valt

  • Afhandeling verzekeringsschade 

  • Herstel met alleen nieuwe en originele onderdelen 

  • Lage Apple reparatie kosten 

  • Niet tevreden, geld terug

Meest gespecialiseerde Apple reparatie centrum van Nederland

Als je jouw iPhone of iMac laat repareren dan wil je natuurlijk wel dat dit nauwkeurig en zorgvuldig gebeurt. Daarom werkt onze Apple reparatie centrum met het meest geavanceerde gereedschap om op een duurzame manier jouw apparaat kunnen repareren. Zeker bij de kleinere producten als een iPhone of een MacBook is goed gereedschap en vakmanschap van de monteur essentieel. Zo kunnen wij reparaties aannemen die meestal alleen door Apple zelf kunnen worden gedaan. Natuurlijk werken wij bij reparaties met alleen de beste, originele onderdelen, zodat je zeker weet dat jouw apparaat op een zorgvuldige manier wordt gerepareerd en het hoogwaardige niveau behouden blijft. Dit alles maakt onze Mac reparatie centrum de meest gespecialiseerde van Nederland.

Apple reparatie van MacBook Apple reparatie van MacBook

Apple reparatie kosten - laten repareren of niet?

De Apple reparatie kosten zijn bij MacHelp relatief laag vanwege onze productkennis waardoor wij een product snel kunnen repareren. Natuurlijk ontvang je vooraf een inschatting van de kosten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt staan. Hiermee kun je zelf bepalen of je iMac laten repareren de investering waard is. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de kostprijs van te vervangen onderdelen en hoe ingewikkeld de Apple reparatie is. Mochten de kosten te hoog zijn, dan hebben wij ook uitstekende alternatieven in de vorm van refurbished Apple producten. Soms zijn de kosten van een gereviseerde iPhone net zo hoog of lager als je eigen iPhone laten repareren. Bij ons informeren we je over beide mogelijkheden en de keuze is altijd aan jou.

Bezoek onze Apple Repair Store in Kampen

Twijfel je of bijvoorbeeld je iPad nog te repareren valt? Bezoek onze Apple Repair Store in Kampen en neem je kapotte Apple product mee zodat wij kunnen inventariseren wat de mogelijkheden zijn om deze te laten herstellen. Wil je ons bezoeken dan is een afspraak maken ook mogelijk als je dat prettig vindt.

Wij helpen je graag verder en geven ook een tijdsindicatie, zodat je weet hoe lang je ongeveer moet wachten en niet steeds online je Apple reparatie status hoeft te checken. Kleine reparaties kunnen vaak binnen een dag worden uitgevoerd, maar voor grote reparaties hebben we soms meerdere dagen nodig. Als dat het geval is wordt dat natuurlijk altijd aangegeven voordat we beginnen. Je weet dan tijdig waar je aan toe bent. Kun je tijdens de reparatie periode niet zonder je apparaat? Dan is het ook mogelijk om bij MacHelp een product te huren. Wat voor product je ook wilt laten repareren, bij de MacHelp Apple Reparatie Winkel is het mogelijk!

MacHelp winkel in Kampen

Vragen staat vrij!