Websites

Websites

Een nieuwe website laten ontwikkelen

Voor het ontwikkelen van een nieuwe website kun je bij MacHelp terecht. Wij nemen je indien gewenst het ontwerp, de hosting en de bouw uit handen, zodat je je kunt focussen op je bedrijfsvoering. MacHelp regelt dan voor jou de website, zodat je toch een goede online aanwezigheid hebt. Daarbij werken wij intensief met jou als opdrachtgever samen. Zo wordt er veel mogelijk. Heb je al een eigen ontwerp en zoek je iemand die dit idee kan uitvoeren, of wil je juist dat wij alles voor je regelen? Samen met jou gaan we op zoek naar wat er binnen je budget mogelijk is en aan de hand hiervan stellen we een offerte op. Zo krijg je de website die bij jouw organisatie past en die bereikt wat je nodig hebt. Wil je later meer of anders dan kan dat ook in overleg gerealiseerd worden.

Een nieuwe website op maat

Wij specialiseren ons in het aanbieden van een maatoplossing, die precies past bij wat je nodig hebt. De eerste stap is dus altijd om met jou om de tafel te gaan zitten, samen te bepalen wat je wensen en eisen binnen welk budget zijn. Het kan zijn dat je al een duidelijk idee hebt van wat je wilt, of dat je juist zo veel mogelijk uit handen wilt geven. Bij MacHelp kan nagenoeg alles. Wij gaan aan de slag om voor jou de juiste website te ontwikkelen. Tijdens het ontwikkelproces houden we contact met je. Zo kun niet enkel de voortgang blijven bewaken maar ook tijdig bijsturen als je dat nodig vindt.

Het juiste technische advies

Een website ontwikkelen draait niet alleen om de buitenkant: de technische kant is eveneens relevant. Vooral als je jouw website ook wilt gebruiken als medewerkersportaal of als je bijvoorbeeld een webshop wilt inrichten. Doordat wij een uitgebreid team ervaren webontwikkelaars hebben kunnen wij een voor jou situatie op maat maken op basis van open source systemen als Wordpress, Joomla en OpenCart. Je bent dan verzekerd van een duurzame oplossing, waarmee je nog lang vooruit kunt.

Een divers aanbod

Bij MacHelp is het mogelijk verschillende websites te laten ontwikkelen. Wij werken samen met interne en externe ontwikkelaars en creëren de website die precies aan jouw eisen voldoet. Dat stopt niet bij de buitenkant: ook de technische kant kunnen wij voor je verzorgen. Je kunt worden voorzien van gepaste E-Mail, VoIP en ICT-beheer oplossingen zodat je in één keer klaar bent. Informeer eens naar de mogelijkheden zodat wij je kunnen vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.