MacHelp logo

Welkom bij MacHelp

Tap hier voor direct contact!

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Het servicepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Wat kunnen wij van MacHelp vandaag voor je doen?
De toekomst biedt volop kansen, zeker als het gaat over ICT. Omdat u als ondernemer de mogelijkheden niet altijd overziet, kan het soms lastig zijn die kansen te benutten. Daarom neemt MacHelp u bij de hand.

MacHelp is een ICT-bedrijf met oog voor u en uw mensen. Of het nu gaat om hard-of software, advies of support. Wij creƫren voor u een betrouwbare, digitale omgeving. Daarbij komt onze brede blik op de ICT-wereld goed van pas. Wij zijn overtuigd van de kracht van Apple, maar zetten ook Google apps for business in. Terwijl de een uitblinkt in gebruiksgemak, biedt de ander een grote beschikbaarheid. Wij laten de systemen elkaar versterken en gaan voor een unieke combinatie: een oplossing die optimaal werkt voor uw organisatie.
ICT vormt een belangrijke spil binnen uw onderwijsorganisatie. Elke dag maken uw leerlingen gebruik van het netwerk om opdrachten te maken en hun rooster te checken. Maar hoe kunt u de apparatuur van uw leerlingen nu op efficiƫnte wijze managen?

MacHelp beschikt over een achtergrond in het onderwijs. Wij luisteren naar uw wensen en koppelen die aan onze uitgebreide expertise van Apple. Dit resulteert in een solide ICT-omgeving die aansluit bij uw onderwijsorganisatie.
Bent u op zoek naar een iPad? Of heeft u er al jaren een en wilt u overstappen op een iMac? Wij zijn overtuigd van de kracht van Apple en laten u met veel plezier de mogelijkheden zien.

Iedereen gebruikt de tablet, laptop of computer op zijn eigen manier. De een leest alleen zijn e-mail, terwijl de ander spelletjes doet, op de hoogte blijft via sociale media en inkopen doet via webwinkels. Wij gaan op zoek naar een oplossing die bij u past.

Vragen staat vrij!


Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw e-mailadres in

Stel uw vraag
Neem contact met mij op via

Invalid Input

Nieuwsbrief

Wil je de laatste MacTips en aanbiedingen van MacHelp ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Ben je al ingeschreven, maar wil je je gegevens wijzigen. Klik dan hier.
Klik hier om onze helpviewer te downloaden!

Direct contact

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Het servicepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Deze website maakt gebruikt van cookies.