We delen steeds meer documenten en informatie met elkaar maar het is erg ingewikkeld om deze gedeelde bestanden te beheren. Wie heeft er toegang tot een bepaald document? Wie kan dit document beheren en vervolgens zelf ook weer delen? Het is moeilijk om een helder beeld te krijgen van bestanden die buiten jouw organisatie of bedrijf gedeeld zijn.

Tricent abonnement (exl. btw)

  • €15,- per jaar
  • Alle bestanden zijn beveiligdTijdelijk bestanden delenAdministrators hebben volledige controle

Risico voor bedrijven

Volgens Forbes heeft 53% van de bedrijven meer dan 1.000 gevoelige bestanden open staan voor medewerkers en bestanden gedeeld met gemiddeld 826 externe domeinen.
Hierdoor raakt de controle op gedeelde documenten zoek. Door de grote hoeveelheid gedeelde bestanden wordt het minder inzichtelijk wat er met wie gedeeld is en wat de gebruiksrechten per gebruiker zijn. Dat is een groot risico voor bedrijven. Documenten kunnen in verkeerde handen vallen.

Wat biedt Tricent?

Gebruik je Google Workspace dan kan je in de - Drive - momenteel met - to: - zoeken naar gedeelde documenten. Dit werkt alleen wanneer het om een beperkt aantal documenten gaat. Voor bedrijven is dit niet te doen, het is een tijdrovend en complex proces. Google heeft hier geen gebruiksvriendelijke interface voor ontwikkeld.

Tricent biedt de oplossing! Het is een gemakkelijke tool welke helpt om je domein veiliger te maken. De tool is betaalbaar en beschermt tegen hacken, ransomware, attacks, GDPR en ondersteunt bij de uitvoer van de AVG regelgeving. De gebruiksvriendelijke interface maakt het beheer van bestanden op organisatieniveau makkelijker. Tricent is een door Google geautoriseerde tool. Het Europese bedrijf uit Denemarken is daarnaast ook Google Cloud Partner.

Hoe werkt Tricent?

Tricent houdt alle bestanden bij die buiten de organisatie zijn gedeeld en herinnert je eraan om het delen van de bestanden na verloop van tijd ongedaan te maken. Wanneer een bestand bijna verloopt, wordt er automatisch een e-mail naar de beheerder verzonden met de vraag het delen ongedaan te maken. Je kunt het bestand vervolgens bekijken en het delen verlengen of opheffen. Onderneem je als beheerder van het document geen actie, dan heft Tricent het delen van het geselecteerde bestand automatisch op. Deze actie kan overigens altijd worden teruggedraaid.

Tricent bestellen

MacHelp en Tricent zorgen voor een veilige online omgeving voor bedrijven. Schakel MacHelp in om de Tricent tool op het domein te plaatsen. 

Ik wil voor €15,- per jaar Tricent bestellen