MacHelp logo

Welkom bij MacHelp

Tap hier voor direct contact!

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Wat kunnen wij van MacHelp vandaag voor je doen?

MacTips

MacTips

Apps zijn waarschijnlijk essentieel voor jou als je je iPhone of iPad gebruikt. Het is de manier waarop je Twittert, Candy Crush speelt en nog honderdduizend andere dingen. Maar waarschijnlijk staan er ook allerlei apps op je telefoon die je eigenlijk nooit gebruikt. Dat spelletje dat je ooit een keer gedownload hebt, maar na twee levels alweer mee bent gestopt of de zoveelste to-do app die niet precies is wat je zoekt. Al deze apps nemen allemaal ruimte in op je telefoon, maken je homescreen onoverzichtelijk en moeten ook nog eens worden geüpdatet. De hoogste tijd dus om je telefoon weer eens op te schonen en alle apps te verwijderen die je niet gebruikt! Wij hebben vier manieren om je apps te verwijderen op een rijtje gezet.
IOS_logo-app-verwijdere-van-je-iphone-en-ipad.png
Als je aan Windows en macOS gebruikers vraagt welk besturingssysteem het beste is dan zal je al snel merken dat de discussie gaat over de diverse programma’s die beschikbaar zijn voor Windows en macOS. Een Windows gebruiker zou zeggen dat hij niet al zijn favoriete programma’s kan gebruiken op macOS, terwijl een macOS gebruiker zou zeggen dat de programma’s op macOS van een stuk hogere kwaliteit zijn.
logo-paint-windows-voorvertoning-mac.png
Stel, je oma belt je op: ze snapt niet meer hoe ze Pages op moet starten. Je probeert heel geduldig uit te leggen dat ze Spotlight op moet starten en dan ‘Pages’ in moet tikken, maar ze snapt er weinig van. Want leg maar eens uit wat Spotlight is en waarom ze dan Pages in moet tikken. Gelukkig is er een simpele oplossing: het delen van je scherm. Met iOS en macOS kan dit heel gemakkelijk. MacHelp heeft voor jou drie verschillende opties om je scherm te delen verzameld.
Scherm-delen-met-een-Mac-_screensharing.png
Sinds macOS Sierra 10.12.2 en iOS 10.2 heeft Apple een hele set met nieuwe emoji's uitgebracht. Wij zien dat steeds meer mensen smileys gebruiken in hun berichten zoals e-mail en iMessages maar ook Whatsapp.

Wist je dat je in de standaard Apple programma's zoals Teksteditor ook Emoji's kan gebruiken? Dat hebben we in deze tip beschreven. 

In deze tip vind u een uitgebreide opsomming van deze emoji's met de betekenis en we hebben ook de oude smileys mee genomen in deze tip.
1_grijnzend_gezicht.png

Vragen staat vrij!


Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw e-mailadres in

Stel uw vraag
Neem contact met mij op via

Invalid Input

Nieuwsbrief

Wil je de laatste MacTips en aanbiedingen van MacHelp ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Ben je al ingeschreven, maar wil je je gegevens wijzigen. Klik dan hier.