MacHelp logo

Welkom bij MacHelp

Tap hier voor direct contact!

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Het servicepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Wat kunnen wij van MacHelp vandaag voor je doen?
Een website maken? Een iPad repareren? Je internet fixen? Een mactip geven? Google Apps advies?

MacTips

MacTips

Stel, je hebt een hele reeks bestanden in Finder die je wilt hernoemen. Normaal gesproken zou dit een saai en lang werkje zijn, maar gelukkig biedt Finder een uitstekend hulpmiddel om meerdere bestanden tegelijk te hernoemen. Wij leggen uit hoe je hier optimaal gebruik van maakt!
Alhoewel de kans waarschijnlijk klein is dat je je iPhone X ooit echt uit hoeft te zetten, is het toch handig als je weet hoe dat moet. Bij de vorige modellen kon je namelijk altijd een herstart forceren door de homeknop en de knop aan de zijkant tegelijk in te drukken, maar nu de nieuwe iPhone X geen homeknop meer heeft kan dat natuurlijk niet meer. Ook het gewoon uitschakelen van de iPhone X werkt iets anders dan normaal, dus wij vertellen je precies hoe het zit.
S6i9si6.png
Apps zijn waarschijnlijk essentieel voor jou als je je iPhone of iPad gebruikt. Het is de manier waarop je Twittert, Candy Crush speelt en nog honderdduizend andere dingen. Maar waarschijnlijk staan er ook allerlei apps op je telefoon die je eigenlijk nooit gebruikt. Dat spelletje dat je ooit een keer gedownload hebt, maar na twee levels alweer mee bent gestopt of de zoveelste to-do app die niet precies is wat je zoekt. Al deze apps nemen allemaal ruimte in op je telefoon, maken je homescreen onoverzichtelijk en moeten ook nog eens worden geüpdatet. De hoogste tijd dus om je telefoon weer eens op te schonen en alle apps te verwijderen die je niet gebruikt! Wij hebben vier manieren om je apps te verwijderen op een rijtje gezet.
IOS_logo-app-verwijdere-van-je-iphone-en-ipad.png
Als je aan Windows en macOS gebruikers vraagt welk besturingssysteem het beste is dan zal je al snel merken dat de discussie gaat over de diverse programma’s die beschikbaar zijn voor Windows en macOS. Een Windows gebruiker zou zeggen dat hij niet al zijn favoriete programma’s kan gebruiken op macOS, terwijl een macOS gebruiker zou zeggen dat de programma’s op macOS van een stuk hogere kwaliteit zijn.
logo-paint-windows-voorvertoning-mac.png
Stel, je oma belt je op: ze snapt niet meer hoe ze Pages op moet starten. Je probeert heel geduldig uit te leggen dat ze Spotlight op moet starten en dan ‘Pages’ in moet tikken, maar ze snapt er weinig van. Want leg maar eens uit wat Spotlight is en waarom ze dan Pages in moet tikken. Gelukkig is er een simpele oplossing: het delen van je scherm. Met iOS en macOS kan dit heel gemakkelijk. MacHelp heeft voor jou drie verschillende opties om je scherm te delen verzameld.
Scherm-delen-met-een-Mac-_screensharing.png

Vragen staat vrij!


Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw e-mailadres in

Stel uw vraag
Neem contact met mij op via

Invalid Input

Nieuwsbrief

Wil je de laatste MacTips en aanbiedingen van MacHelp ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Ben je al ingeschreven, maar wil je je gegevens wijzigen. Klik dan hier.