Mac Store Refurbished Apple producten

Je kunt vanuit je luie stoel refurbished toestellen zoals iPad's, iPhones en MacBook's bestellen. Wanneer voorradig en voor 22:30 besteld dan ontvang je jouw bestelling de volgende werkdag via onze pakketdienst op je bezorgadres. Wanneer je een vraag over jouw product hebt dan kun je ons bellen, mailen maar natuurlijk ook langs komen. MacHelp - de Apple specialist.

Voordeel van Apple refurbished:

24 maanden garantie, ook op de batterij

Vandaag besteld, morgen in huis*

Altijd een lage prijs

Service die je gewend bent van MacHelp

MacBook

iPhone

Mac-Store van MacHelp

MacHelp is vooral ook een "echte" winkel waar je met support vragen terecht kan.

Ook als je jouw bestelling al ontvangen hebt kun je een beroep op ons doen. De Mac-Store van MacHelp is de plek voor deugdelijke refurbished Apple producten. Wat je koopt is al  eens gebruikt maar het is opgeknapt en schoongemaakt om als nieuw te kunnen worden ingezet. Je krijgt de kwaliteit zoals je die van Apple gewend bent, maar dan voor een flink lagere prijs. Dat is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu waarin we leven. Doordat de refurbished producten die wij verkopen goed gecontroleerd worden weet je zeker dat je een kwalitatief goed product koopt. Je kunt ervan op aan dat alles werkt en dat indien nodig onderdelen zijn vervangen of gerepareerd.

Waar komen onze refurbished producten vandaan?

De refurbished producten die je bij ons kunt kopen kunnen afkomstig zijn van verschillende plekken. Sommige producten zijn showroommodellen die nog wel helemaal goed zijn maar niet meer als nieuw mogen worden verkocht. Ook komen sommige producten uit inruilprogramma’s of zijn ze afkomstig van consumenten die het product binnen de retourperiode hebben teruggestuurd. Ook hebben wij een eigen Apple reparatie centrum waar wij ingenomen Apple producten volledig reviseren. Allemaal hoogwaardige iPhones, iPads, Macs en nog veel meer en dat behoorlijk goedkoper dan dat je er nieuw voor zou betalen. Omdat we het product met de hand en met een machine nakijken kunnen we gewoon 24 maanden garantie aanbieden.

De perfecte deal

Wij zijn met een zeer ervaren technisch team aan de slag dat al jarenlang werkt met Apple producten. Daardoor kunnen onze producten voor minder dan bij Apple aangeboden worden terwijl je toch een uitstekend product koopt. Het team repareert Apple producten die bij ons binnenkomen en zorgt ervoor dat waar nodig er onderdelen worden vervangen. Wij regelen dan meteen dat de software weer helemaal up to date is en dat je niet voor gekke verrassingen komt te staan. Zo koop je een prima iPhone, iPad of Mac, terwijl je er niet de hoofdprijs voor betaalt. Een oplossing op maat voor wie graag beter betaalbaar gebruik maakt van de nieuwste Apple producten. Ondanks dat je refurbished koopt kun je aanspraak maken op ondersteuning en garantie en helpt onze reparatie en support afdeling gewoon in het geval van problemen of vragen. Zij helpen je ook graag verder bij het uitzoeken van het juiste product, als je er even niet uitkomt of als je een vraag hebt over een specifiek product. Onze technische staf kan je alles vertellen over de verschillende refurbished modellen die wij aanbieden, zodat je precies weet wat je koopt.

*Wij leveren op werkdagen en waar mogelijk op zaterdag. Doet u een bestelling op zondag dan versturen wij deze op maandag.