MacHelp logo

Welkom bij MacHelp

Tap hier voor direct contact!

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Het servicepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Wat kunnen wij van MacHelp vandaag voor je doen?

Twelve South MagicWand

Na het uitkomen van de Magic Trackpad gingen verscheidene producenten aan de slag om van je Apple Wireless toetsenbord en je Magic Trackpad één geheel te maken. Na enkele 'net niet net wel' pogingen om de 2 producten te koppelen is het producent Twelve South die met een geweldig product komt: The MagicWand.

MagicWand2MagicWand3MagicWand4

 

 

Wireless toetsenbord en trackpad passen, zoals iedereen ziet, perfect bij elkaar. Beiden zijn gemaakt van aluminium, kennen een identieke layout en zijn even lang. Toen je de eerste keer je Trackpad op je bureau plaatste schoof je de Trackpad natuurlijkerwijs tegen je wireless toetsenbord aan. Omdat dat nou eenmaal een schitterend gezicht geeft.

 


De MagicWand is een aluminium getinte rail, gemaakt van polycarbonaat, hetzelfde materiaal als de behuizing van de witte MacBook. Het design van de MagicWand is identiek aan die van de Trackpad en toetsenbord.

Zodra je het wireless toetsenbord en trackpad in het houdertje hebt geklikt is het, zoals zo graag gewild, één geheel, met een perfecte lay out!

 

De trackpad is aan beide kanten aan je toetsenbord te bevestigen. De MagicWand laat je vrij in je keuze. Of je nou rechts- of linkshandig bent.

 

Wanneer beide producten in de MagicWand zijn geklikt zal bij optillen vooral het toetsenbord gaan draaien om zijn as. Om dit te voorkomen heeft Twelve South een stukje gemaakt die je tussen het toetsenbord en trackpad plaatst. Het stukje heeft als vooraanzicht een gekantelde H. In beide 'openingen' van de H worden het toetsenbord en trackpad geplaatst. Zo creër je een stabiel geheel, dat dus ook kan worden verplaatst en opgetild zonder dat je toetsenbord en trackpad gaan kantelen of schuiven.

 

De MagicWand is een geweldige oplossing voor de mensen die een draadloos toetsenbord met ingebouwd trackpad wensen. De Magicwand heeft een identieke layout in verhouding tot het toetsenbord en de trackpad. Verder is 3 tientjes voor dit product een schappelijke prijs.

 

Bekijk hier de MagicWand van TwelveSouth in onze WebWinkel

Bekijk hier het Apple wireless toetsenbord in onze WebWinkel

Bekijk hier de Apple Magic Trackpad in onze WebWinkel

 

Bekijk hieronder de introductie van de MagicWand door TwelveSouth

Vragen staat vrij!


Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul uw e-mailadres in

Stel uw vraag
Neem contact met mij op via

Invalid Input

Nieuwsbrief

Wil je de laatste MacTips en aanbiedingen van MacHelp ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Ben je al ingeschreven, maar wil je je gegevens wijzigen. Klik dan hier.
Klik hier om onze helpviewer te downloaden!

Direct contact

038 33 888 40

Telefonisch support is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Het servicepunt is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Deze website maakt gebruikt van cookies.