De consumentenbond heeft op dinsdag 27 februari een onderzoek naar buiten gebracht over refurbished toestellen. Helaas wordt hier wederom de refurbished markt zeer negatief geportretteerd. Zoals vele weten voeren wij met trots het merk Forza Refurbished sinds november 2016 met zeer positieve resultaten. Wij kunnen vaak beter inspelen op de wensen van onze klanten met de toestellen van Forza Refurbished. De producten van Forza Refurbished worden goed ontvangen.

Verkeerd beeld

Het gebeurt nog steeds dat bedrijven 2e hands toestellen in partijen opkopen welke gelijk worden doorverkocht zonder onderhoud hieraan te plegen. Dit blijkt uit reparaties welke ook door ons worden uitgevoerd op verkochte machines door concurrenten. Hierdoor vervuild helaas de markt en krijgt refurbished in zijn geheel een slechte naam. Bij MacHelp ben je verzekerd van toestellen die zijn gecontroleerd en waar nodig onderdelen van vervangen zijn.

Feiten

In het verleden kwam het inderdaad vaker voor dat een toestel ondermaats presteert na revisie.

Dit kwam grotendeels omdat toestellen met de hand werden gecontroleerd, het antwoord van Forza Refurbished was in dit geval de aanschaf van een speciale robot welke de toestellen grondig controleren. Forza is naast Apple het enige bedrijf in Nederland die van deze machine gebruik maakt.  Hierdoor is de foutratio van de toestellen die uitgeleverd zijn sterk verminderd en zijn de toestellen van Forza Refurbished technisch en visueel de beste op de markt.

Dit prachtige resultaat bewijst zich in bijna 3000 reviews waarvan meer dan 98% van de klanten van Forza Refurbished haar producten zou aanraden.

Risico’s (?)

In het onderzoek van de consumentenbond wordt gesproken over een gok die je maakt met de aanschaf van het toestel. Je hebt kans dat je een toestel aanschaft welke ondermaats presteert.

Die kans bestaat echter ook bij de aanschaf van nieuwe toestellen. Echter wordt bij nieuwe toestellen het apparaat vaak gerepareerd als deze na aanschaf een defect vertoond. Bij MacHelp wordt bij refurbished iPhones en iPads binnen een termijn van 14 dagen het toestel onmiddellijk omgeruild voor een andere, nieuwe refurbished iPhone. Hiermee kunnen wij een klant snel van het probleem verhelpen om er voor te zorgen dat de klant weer aan de slag kan. Hiermee heeft u als klant altijd een toestel welke presteert zoals u gewend bent van Apple.

Van een gok en een groot risico spreken wij dus niet.

MacHelp blijft met trots de producten van Forza Refurbished verkopen, net zoals KPN, Telfort, Tele2 en Belsimpel.

Ben je benieuwd hoe Forza Refurbished haar toestellen controleert? Check deze video van Youtube.

Apple heeft geconcludeerd dat in sommige gevallen de afneembare adapter van je lader stukjes kunnen afbreken waardoor je mogelijk een schok kunt krijgen.

Apple heeft een vervangingsprogramma gelanceerd voor de ‘Duckheads’, (dit is het afneembare gedeelte van je iPad of MacBook adapter). 

Om te achterhalen of je adapter ook binnen het omruil programma valt kun je de volgende stappen ondernemen.

kerstballen

De medewerkers van MacHelp wensen je fijne kerstdagen en een voorspoedig kleurrijk liefdevol jaar toe.

Net zoals de voorgaande jaren stuurt MacHelp je een digitale kerstgroet.
Het geld dat we hiermee uitsparen plus wat extra’s geven we dan aan een goed doel of mooi project.
Dash the robotDit jaar hebben we gekozen voor stichting OOK.
Met een cadeau die ook heel erg bij MacHelp past, een robot die je kunt programmeren genaamd Dash.

Met Dash willen we de kinderen op vroege leeftijd al kennis laten maken met het programmeren door een goede basis te geven.
Dash is warm onthaald als eerste op ‘t Meerrijk.
Wij wensen de kinderen en leraren veel plezier met Dash in 2017!

Hier dan het filmpje....... https://www.facebook.com/hetmeerrijk/videos/604459119754461/

het filmpje
Met vriendelijke groeten,
Het MacHelp team

Benjamin, Joey, Ali, Douwe, Michel, Berry, Niels,
Evert, Marijn, Hans-Jan, Wilma, Felmen,
Dennis en Saskia.

Op 9 september kondigde Apple een groot aantal nieuwe producten aan. Waaronder de nieuwe iPhone 6s en de iPhone 6s Plus, de iPad Pro, de vierde generatie Apple TV en nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch. Heeft u het event gemist? Geen probleem, wij zetten alle belangrijke informatie voor u op een rij.